Χρύσα Ρώπα: Μιλάει για την υιοθεσία, τον γάμο, την απώλεια της αδερφής της και τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Ρήγα
Η Χρύσα Ρώπα μίλησε για τη ζωή της και τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Ρήγα σε μία εφ' όλης τη ύλης συνέντευξη.

Η Χρύσα Ρώπα, μετά και την ολοκλήρωση της κωμικής σειράς της ΕΡΤ «Η τούρτα της μαμάς», έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την υιοθεσία της, την απώλεια της αδελφής της, αλλά και τη συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Ρήγα τόσο στη σειρά που απολαύσαμε δύο χρόνια στην ΕΡΤ, όσο και στη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;».

Αρχικά, η Χρύσα Ρώπα αναφέρθηκε στην υιοθεσία της. Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε:

«Ο λόγος που μίλησα ανοιχτά για την υιοθεσία μου ήταν για να βοηθήσω γονείς και παιδιά. Όταν υιοθετείς ένα παιδί καλό είναι να του λες “δε σε γέννησα, σε διάλεξα”. Με εμένα δεν έγινε έτσι. Όταν μαθεύτηκε το γεγονός, σκορπίσαμε»

Η Χρύσα Ρώπα μίλησε και για την απώλεια της αδερφής της. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Έκανα σεργιάνι στο θέατρο για να μαζέψω λεφτά όταν αρρώστησε. Όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο, χάνεις ένα κομμάτι σου»

Η Χρύσα Ρώπα μίλησε και για τον γάμο της και είπε:

«Δεν σκέφτηκα ποτέ να ξαναπαντρευτώ. Όταν παντρεύτηκα, κάπως με έμπλεξαν. Δεν κατάλαβα πώς βρέθηκα ένα Σάββατο βράδυ σε μία εκκλησία με ένα φουστανάκι που αγόρασα από μία βιτρίνα»

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Ρήγα, αλλά και στο για ποιο λόγο δεν ολοκληρώθηκε η σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;». Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Δεν υπήρχε διαμάχη με τον Αλέξανδρο Ρήγα στη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;». Μετά από μια φράση του Αλέξανδρου πήρα το αυτοκίνητό μου και πήγα σπίτι μου και έκτοτε δεν ανταλλάξαμε κουβέντα. Οφείλω να πω, όπως είπε και η Ελένη Ράντου, ότι εκείνη την περίοδο ο Αλέξανδρος έκανε ένα λάθος, έκανε κατάχρηση εξουσίας. Τότε αυτές οι συμπεριφορές ήταν πολύ αποδεκτές, αλλά για μένα δεν ήταν ποτέ»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;