Ζακ Κωστόπουλος: Αποφυλάκιση με όρους για τον μεσίτη
Μόλις δύο μήνες μετά την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του μεσίτη και του κοσμηματοπώλη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, ο μεσίτης φέρεται πως θα αποφυλακιστεί με όρους.

Μόλις δύο μήνες έχουν περάσει από την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του μεσίτη και του κοσμηματοπώλη για την υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου. Ωστόσο, οι συνήγοροι του μεσίτη έκαναν γνωστή την αποφυλάκισή του με όρους.

Ο ίδιος, όπως και ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, είχαν οδηγηθεί στη φυλακή προκειμένου να εκτίσουν ποινή κάθειρξης 10 ετών που τους είχε επιβληθεί από το δικαστήριο.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους του μεσίτη Ιωάννη Γλύκας και Ορφέας Φίλο έγινε δεκτό το αίτημα αναστολής της ποινής του εντολέα τους και αναμένεται να αποφυλακιστεί. Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωσή τους:

«Η Δικαιοσύνη ανεπηρέαστη δέχτηκε την αίτηση αναστολής του αιτούντος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρέωσης εμφανίσεως εντός του πρώτου πενθημέρου εκάστου μηνός και του έδωσε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει το Μικτό Ορκωτό Εφετείο ελεύθερος όταν αυτό προσδιοριστεί»

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;