Πανελλήνιες 2022: Η μαθήτρια από τη Ρόδο που συγκέντρωσε 19.625 μόρια
Η αριστούχος από τη Ρόδο κέρδισε επάξια το «εισιτήριο» για την Ιατρική.

Πρωτιά σε πανελλαδικό επίπεδο, κατάφερε να πετύχει η Ροδίτισσα μαθήτρια Κωνσταντίνα Γιαντσίδη, στις Πανελλήνιες 2022, αφού συγκέντρωσε 19.625 μόρια.

Η υποψήφια από τη Ρόδο κέρδισε δίκαια το εισιτήριο για να μπει στην Ιατρική Σχολή, αφού αφιέρωσε πολλές ώρες στη μελέτη για να πετύχει τον στόχο της.

Η μαθήτρια του Λυκείου Αφάντου κατάφερε να επιτύχει τις εξής βαθμολογίες: Χημεία 20, Φυσική 20 Βιολογία 19,8 και έκθεση 18,6.

Μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ, η Κωνσταντίνα επεσήμανε ότι: «Η φετινή χρονιά απαιτούσε επίπονη προσπάθεια και προσήλωση στο στόχο. Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί οι κόποι μου δικαιώθηκαν. Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά για τον αγώνα τους».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: rodiaki.gr

Πανελλήνιες 2022 & βάσεις μόνο στο neolaia.gr!

Το neolaia.gr είναι δίπλα στους υποψηφίους των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων, δημοσιεύοντας προτεινόμενα θέματα πολύ πριν την έναρξη των Πανελληνίων, αλλά και τα θέματα που «έπεσαν» στις εξετάσεις, τις απαντήσεις και τους σχολιασμούς τους. Συντονιστείτε εδώ και εδώ για να δείτε πρώτοι/-ες τα αποτελέσματα Πανελληνίων 2022, τις βάσεις εισαγωγής 2022, συμβουλές και οδηγίες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, όλα τα νέα και επικαιροποιημένες εξελίξεις για τις βαθμολογίες των Πανελληνίων, τα στατιστικά και τις ανακοινώσεις του ΥΠΑΙΘ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;