Mad VMA 2022: Το Plaisio τρολάρει την «αόρατη κονσόλα» του DJ Valentino
Το επικό τρολάρισμα από το Plaisio στα Mad VMA 2022 και την «αόρατη κονσόλα» που έπαιζε μουσική ο DJ Valentino.

Τα Mad VMA 2022 είχαν δύο στιγμές που έγιναν viral. Παρόλο που ο καυγάς μεταξύ των δύο γνωστών τράπερ μονοπώλησε το ενδιαφέρον τόσο στα social media, όσο και στις εκπομπές, η «αόρατη κονσόλα» στην οποία έπαιζε μουσική ο DJ Valentino έχει αρχίσει σιγά σιγά να γίνεται θέμα. Η στιγμή αυτή, μάλιστα, έχει φέρει επικές αντιδράσεις στο Twitter, ενώ, η εμπορική ομάδα από το Plaisio έδωσε την τέλεια απάντηση.

Τις τελευταίες ώρες βλέπουμε όλο και περισσότερα βίντεο στο Facebook και στο Twitter, από την απόλυτη viral στιγμή των Mad VMA 2022 όπου φαίνεται ο DJ Valentino, να προσποιείται ότι παίζει μουσική, κουνώντας τα χέρια του πάνω σε μία ανύπαρκτη κονσόλα, υπό τους ήχους του ηχογραφημένου κομματιού.

Το εμπορικό team του Πλαισίου δεν έχασε ευκαιρία και έσπευσε να… δώσει συμβουλές στον DJ με μια διαφήμιση στα stories του επίσημου λογαριασμού της αλυσίδας καταστημάτων στο Instagram.

Οι διαχειριστές της σελίδας του Πλαισίου στο Instagram χρησιμοποίησαν ένα καρέ με το άδειο τραπέζι που έγινε meme και σχολίασαν:

«Στο επόμενο event πέρνα μια βόλτα πρώτα από το Πλαίσιο»

Η ανάρτηση ολοκληρώνεται με μία κονσόλα που ίσως θα έπρεπε να έχουν τοποθετήσει από την αρχή οι διοργανωτές των μουσικών βραβείων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Plaisio Computers S.A. (@plaisioofficial)

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;