Mad VMA 2022: Χαμός στο Twitter με την «αόρατη κονσόλα» του DJ Valentino - Τι απαντάει ο ίδιος
Ο DJ Valentino απαντάει σε χρήστες του Twitter για την «αόρατη κονσόλα» που έγινε viral.

Τα Mad VMA 2022 ήταν άκρως επεισοδιακά με δύο γεγονότα να σημαδεύουν την βραδιά των μουσικών βραβείων. Το πρώτο ήταν το ξύλο μεταξύ των δύο τράπερ και το δεύτερο η «αόρατη κονσόλα» στην οποία φαίνεται να έπαιζε DJ Valentino.

Τα βίντεο με τον DJ Valentino να παίζει μουσική σε «φανταστικά» πλήκτρα κυκλοφόρησαν μέσω των social media και έγιναν, αμέσως, viral. Οι χρήστες του Twitter είχαν πολλά να σχολιάσουν και, μάλιστα, το όνομα του DJ βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία trends.

Ο DJ Valentino αποφάσισε να απαντήσει σε διάφορα σχόλια χρηστών στο Τwitter και προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις για το λόγο που συνέβη αυτό. Όπως απάντησε σε έναν χρήστη του Twitter:

«Παιδιά είναι ένα τηλεοπτικό σόου και όχι κάποιο event σε κλαμπ. Θα προτιμούσα κι εγώ να έχω decks αλλά η δουλειά μου ήταν να μπούμε στούντιο με την αγαπημένη Καίτη Γαρμπή και να φτιάξουμε ένα όμορφο medley που ελπίζω να σας άρεσε. Σας ευχαριστώ»

Σε έναν άλλο χρήστη, ο DJ απάντησε:

«Δυστυχώς δεν έκανα παραγωγή, ένα άδειο τραπέζι βρήκα και έπρεπε να κάνω ό,τι μπορώ. Αυτό που ακούσατε πάντως είναι 15 μέρες δουλειά και δεν είναι κοροϊδία. Καλό θα ήταν να υπάρχει και λίγος σεβασμός εκεί που πρέπει φίλε μου»

Ενώ, σε ένα τρίτο μήνυμα υποστήριξε:

«Πρόβες έκανα και υποτίθεται ότι στο show ήταν όλα ok. Από την πλευρά μου σέβομαι τον κόσμο με όλες τις ιδιότητές μου εδώ και 30 χρόνια. Ζητάω συγγνώμη λοιπόν αλλά το λάθος δεν ήταν δικό μου»

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;