Βαγγέλης Περρής: «Υπάρχουν πολλά που νιώθω ότι δεν πρόλαβα να πω στον Θέμο»
Ο Βαγγέλης Περρής σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα».

Ο Βαγγέλης Περρής παραχώρησε σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου μία αποκλειστική και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την τηλεοπτική σεζόν που κλείνει, την καινούργια που έρχεται από τον Σεπτέμβριο αλλά και τον λόγο που δεν θα βρίσκεται στον ANT1.

«Αν σου απαντήσω για την Μαλέσκου, θα πει ο Τσουρός “δεν έχει άλλο θέμα;”. Δεν ξέρω αν είναι καλή κίνηση η επιστροφή της Μαρίας Μπακοδήμου, θα έχει τη χαρά της υποδοχής που έχουν ζήσει κι άλλοι, άλλα θέλει και στήριξη», είπε ο Βαγγέλης Περρής και συνέχισε αναφερόμενος στο «Πρωινό» του ANT1 και στη σχέση Λιάγκας – Σκορδά λέγοντας:

«Έχω κάνει τα πάντα, στήνω αυτί για να δω τι θα κάνουν Λιάγκας και Σκορδά, αλλά το κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό. Δεν θα επέλεγα ούτε τον Λιάγκα ούτε την Σκορδά, όχι ότι έχω πρόβλημα, διαμορφώνεται ένα πράγμα που δε συμμετέχω στη διαμόρφωσή του».

Επιπλέον, ο Βαγγέλης Περρής αναφέρθηκε και στον Μάρκο Σεφερλή ως εξής:

«Το ταλέντο του Μάρκου Σεφερλή είναι εκρηκτικό, έχει τρομερή επαφή με τον κόσμο, άλλα έχει προσφέρει αυτά που μπορεί; Βολευόμαστε στο εύκολο. Φυσικά οφείλει ο Μάρκος Σεφερλής να μπει στο πνεύμα της εποχής. Υπάρχουν όρια στη σάτιρα και είναι τα όρια της αξιοπρέπειας και του σεβασμού».

Όσον με τις παρουσιάστριες και τους παρουσιαστές που έχουμε δει φέτος στην τηλεόραση δήλωσε:

«Η Δέσποινα Βανδή είναι πολύ καλή παρουσιάστρια, δεν βάζει την εκπομπή στην υπηρεσία της. Ο Μαραβέγιας θα έπρεπε να κάνει άλλη εκπομπή, ήταν αμήχανη, δεν βγήκε, ήθελαν να κάνουν κάτι άλλα, δεν το είχαν αποφασίσει».

Τέλος, αναφερόμενος στο ποια είναι η παρουσιάστρια για την οποία ο ίδιος είχε «ψυχρανθεί» με τον Θέμο Αναστασιάδη είπε:

«Η παρουσιάστρια για την οποία είχα “ψυχρανθεί” με τον Θέμο ήταν η Τζένη Μπαλατσινού. Τελικά ήρθε. Υπάρχουν πολλά που νιώθω ότι δεν πρόλαβα να πω στον Θέμο. Η Νικολέτα Ράλλη αρνήθηκε να είναι μαζί στην εκπομπή με τον Θέμο. Υπήρξε μία συνεργασία, με μία, που ήταν επίδειξη αγένειας προς όλους. Αυτή η κυρία προσπάθησε να κάνει καριέρα στο Instagram».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;