Βάσω Γουλιελμάκη: «Δεν μου αρέσει καθόλου να ξέρουν την προσωπική μου ζωή»
Όσα είπε η Βάσω Γουλιελμάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Μπέττυ Μαγγίρα.

Η γνωστή ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη βρέθηκε χθες Πέμπτη (23/6) καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN και μεταξύ άλλων η ηθοποιός εξομολογήθηκε στη Μπέττυ Μαγγίρα τα πάντα για την προσωπική της ζωή και τις συνεχείς προτάσεις… γάμου που δέχεται μέσα από τα social media!

Ειδικότερα, η Βάσω Γουλιελμάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μετά το διαζύγιο μου υπήρχαν σχέσεις στη ζωή μου που δεν τις είδατε. Δεν θέλω και δεν μου αρέσει καθόλου, μα καθόλου, να ξέρουν την προσωπική μου ζωή. Όταν συμβαίνει αυτό, λίγο κάπως μου ταράζει τα νερά μου».

Επιπλέον, η ίδια αναφέρθηκε και στις «προτάσεις» που δέχεται μέσω των social media λέγοντας:

«Βέβαια, δέχομαι συνέχεια προτάσεις γάμου στα social media! Έλα τώρα, Μπέττυ, δεν σου έχουν στείλει πολλά παντρεμένη γυναίκα; Ίσως όμως επειδή είσαι παντρεμένη, την έχεις σκαπουλάρει! Δεν ξέρω γιατί… Μήπως, επειδή βλέπουν ότι δεν είμαι παντρεμένη, λένε «κάτσε να της προτείνω να παντρευτούμε μπας και τσιμπήσει». Δεν έχω απαντήσει ποτέ σε αυτά.

Αν όμως είναι κάποιο πολύ όμορφο μήνυμα και με πιάσει σαν άνθρωπο, με συγκινήσει δηλαδή με τον τρόπο μου, απαντάω «ευχαριστώ πολύ». Μέχρι εκεί. Δεν έχει βγει ποτέ με κάποιον θαυμαστή. Ακόμα και να μου αρέσει κάτι, βλέπω το μήνυμα αλλά δεν μπαίνω να δω ποτέ το προφίλ γιατί πιστεύω ότι για να βγεις με κάποιον θα πρέπει να τον γνωρίζεις».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;