Yπόθεση Πάτρας: Δολοφονική ενέργεια οι θάνατοι Μαλένας και Ίριδας - Στη ΓΑΔΑ για κατάθεση η Δήμητρα Πισπιρίγκου
Στις 12 το μεσημέρι μεταβαίνει στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου για να καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών.

Στις 12 το μεσημέρι μεταβαίνει στη ΓΑΔΑ η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα για να καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, καθώς ήταν παρούσα τον Μάρτιο του 2021 στο σπίτι όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της Ίριδας.

Μάλιστα είναι η ίδια που το πρωί εκείνης της ημέρας διαπίστωσε πως το μωρό ήταν νεκρό στην κούνια του.

Τελευταία θα κληθεί να καταθέσει η Ρούλα Πισπιρίγκου και δεν αποκλείεται να ασκηθούν νέες ποινικές διώξεις, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η δικογραφία αναμένεται να ολοκληρωθεί και να διαβιβαστεί στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές στο τέλος της εβδομάδας.

Η έρευνα των δύο ιατροδικαστών σύμφωνα με το πόρισμα, και αφού έχουν αναλυθεί όλα τα προηγούμενα πορίσματα, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ασφυκτικό θάνατο και για τις δύο περιπτώσεις, και δεν πρόκειται για θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Συγκεκριμένα, το πόρισμα κάνει λόγο για μηχανισμό βίαιου θανάτου και συγκεκριμένα αναφέρει «ασφυκτικό μηχανισμό ως αιτία θανάτου» για τις περιπτώσεις Ίριδας και Μαλένας.

Τα νέα δεδομένα επηρεάζουν και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας μέσω κεταμίνης, όμως, πλέον εμπλέκεται άμεσα και στην υπόθεση της Ίριδας που δολοφονήθηκε στην κούνια της στο ισόγειο της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα στις 21 Απριλίου 2021. Τότε, μέσα στο σπίτι βρίσκονταν μόνο η 33χρονη μητέρα, αλλά και η αδερφή της Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν αποκλείεται να κληθεί εντός των επόμενων ημερών από τους Εισαγγελείς Πρωτοδικών που χειρίζονται την έρευνα της Εισαγγελίας για νέες εξηγήσεις με την ιδιότητα της υπόπτου για τις δολοφονίες και των δύο άλλων παιδιών της.

Εάν κι εφόσον διαπιστωθεί ότι υπάρχουν ενδείξεις ενοχής της, τότε οι εισαγγελείς θα ασκήσουν εναντίον της νέα ποινική δίωξη ή εάν υπάρξουν ενδείξεις ενοχής για άλλο άτομο τότε πιθανόν να ασκηθεί νέα δίωξη.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;