Survivor 5: Αλλάζουν οι κανόνες - Τι ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός
Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε μερικές αλλαγές στους κανόνες του Survivor 5 λίγες εβδομάδες πριν τον μεγάλο τελικό.

Το επεισόδιο του Survivor 5, που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι. Ο Γιώργος Λιανός έκανε μία σημαντική ανακοίνωση πριν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για την εβδομάδα αυτή, που αλλάζει τα δεδομένα.

Λίγο πριν έναρξη του αγωνίσματος για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, οι δύο ομάδες συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος τους έκανε μια ανακοίνωση. Ο παρουσιαστής ενημέρωσε τους Κόκκινους και τους Μπλε για τους νέους κανόνες στο Survivor 5, καθώς το ριάλιτι επιβίωσης οδεύει προς τον μεγάλο τελικό.

Όπως ανακοίνωσε στους παίκτες ο Γιώργος Λιανός, το παιχνίδι γίνεται ατομικό και ως προς την κατάκτηση των επάθλων. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Πριν περάσω στις λεπτομέρειες του επάθλου έχω να σας κάνω μια πολύ σημαντική ανακοίνωση. Ήρθε η ώρα στους αγώνες επάθλου να αγωνιστείτε ατομικά. Θα σας παρακαλέσω να αποχωριστείτε τις μπαντάνες σας, τις οποίες μπορείτε να τις κρατήσετε για συναισθηματικούς λόγους. Πλέον παίζετε ατομικά και τους αγώνες επάθλου»


Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;