X Factor: Ο παίκτης που αποχώρησε από το talent show
Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το 4ο live του «X Factor».

Το 4ο live του «X Factor» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής με τους 11 διαγωνιζόμενους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να διατηρήσουν τη θέση τους στο talent show. Μαζί τους διαγωνίζονταν και οι τέσσερις κριτές-μέντορες, Μιχάλης Κουϊνέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνιστικού μέρους, οι 11 διαγωνιζόμενοι ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια σε ευφάνταστες σκηνικές παρουσιάσεις. Μετά το πέρας της διαδικασίας, οι ψηφοφορία του κοινού ανέδειξε τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Αυτοί ήταν o Άγγελος Αρχανιωτάκης, ο Κωνσταντίνος Ντάσιος και ο Γιάννης Ονησιφόρου.

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Ψινάκης, που ο ρόλος του ήταν καθοριστικός και σε αυτό το live show, έδωσε ασυλία σε έναν από τους τρεις. Ο γνωστός μάνατζερ επέλεξε να δώσει ασυλία στον Άγγελο Αρχανιωτάκη από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου.

Στη συνέχεια, οι δύο διαγωνιζόμενοι που απέμειναν, κλήθηκαν να ερμηνεύσουν από ένα τραγούδι που θα καθόριζε ποιος θα αποχωρήσει. Ο Γιάννης Ονησιφόρου από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη επέλεξε το «Fool’s Gold» και ο Κωνσταντίνος Ντάσιος από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα παρουσίασε το «Personal Jesus».

Μετά από αυτή τους την ερμηνεία στη σκηνή του «X Factor», οι κριτές-μέντορες έπρεπε να πάρουν τη δύσκολη απόφαση και να σώσουν έναν από τους δύο διαγωνιζόμενους. Τελικά, το εισιτήριο για το επόμενο live show πήρε και ο Γιάννης Ονησιφόρου.

Επομένως, ο διαγωνιζόμενος που αποχώρησε είναι ο Κωνσταντίνος Ντάσιος, αφήνοντας τον Χρήστο Μάστορα με μόνο έναν παίκτη στην ομάδα.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;