Amber Heard:
Amber Heard: «Τον αγαπώ. Τον αγάπησα με όλη μου την καρδιά. Και έβαλα τα δυνατά μου να κάνω μια διαλυμένη σχέση να λειτουργήσει».

Στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε στο NBC, η Amber Heard είπε πως αγαπά ακόμη τον Johnny Depp και ότι δεν έχει άσχημα συναισθήματα απέναντί του.

Αποσπάσματα της συνέντευξης μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Today» σήμερα, Τετάρτη (15/6), ενώ ολόκληρη θα προβληθεί την Παρασκευή (17/6).

Στα αποσπάσματα της συνέντευξης, η Amber Heard, όταν ρωτήθηκε εάν αγαπά ακόμη τον Depp, είπε: «Ναι, απολύτως. Τον αγαπώ. Τον αγάπησα με όλη μου την καρδιά. Και έβαλα τα δυνατά μου να κάνω μια διαλυμένη σχέση να λειτουργήσει, αλλά δεν μπορούσα».

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχω καθόλου άσχημα συναισθήματα ή κακή διάθεση απέναντί ​​του. Ξέρω ότι μπορεί να είναι δύσκολο να το καταλάβει κάποιος αυτό ή μπορεί να είναι και πραγματικά εύκολο, αν έχεις αγαπήσει ποτέ κάποιον. Θα έπρεπε να είναι εύκολο».

Η Amber Heard μίλησε επίσης για τους φόβους της: «Φοβάμαι πως ό,τι και να κάνω ή πω, με όποιον τρόπο και να το πω, ό,τι βήμα κι αν κάνω θα γίνει άλλη μία ευκαιρία για αυτού του είδους την σιωπή. Που εικάζω ότι αυτό υποτίθεται πως κάνει μία μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, έχει σκοπό να πάρει την φωνή σου».

«Νομίζω ότι ό,τι και να γίνει, όλο αυτό θα σημαίνει κάτι. Έκανα το σωστό. Έκανα ό,τι μπορούσα για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και την αλήθεια», κατέληξε η Amber Heard.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;