Amber Heard:
Η Amber Heard έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στο NBC μετά τη λήξη της δίκης ανάμεσα στην ίδια και τον πρώην σύζυγό της, Johnny Depp.

Η Amber Heard έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στο NBC μετά τη λήξη της πολύκροτης δίκης ανάμεσα στην ίδια και τον πρώην σύζυγό της, Johnny Depp, με το δικαστήριο να δικαιώνει τον ηθοποιό και να ορίζει στη Heard να του πληρώσει αποζημίωση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Στη συγκεκριμένη συνέντευξη, η οποία θα προβληθεί την Τρίτη (14/6) και την Τετάρτη (15/6), η Amber Heard λέει ότι καταλαβαίνει για ποιο λόγο οι ένορκοι αποφάσισαν υπέρ του σταρ του Χόλιγουντ. «Είναι ένας αγαπημένος χαρακτήρας και οι άνθρωποι νιώθουν ότι τον γνωρίζουν. Είναι ένας φανταστικός ηθοποιός», λέει χαρακτηριστικά η Heard.

Η ηθοποιός πιστεύει πως το αρνητικό για εκείνη κλίμα στα social media έπαιξε ρόλο στο να βγει καταδικαστική απόφαση για την ίδια.

«Δεν με νοιάζει τι πιστεύει κανείς για μένα ή τι συμπεράσματα έχει βγάλει για το τι συνέβη στην ιδιωτικότητα του σπιτιού μου, στο γάμο μου, πίσω από κλειστές πόρτες. Είμαι της άποψης ότι ο μέσος άνθρωπος δεν πρέπει να τα γνωρίζει αυτά τα πράγματα. Και έτσι δεν το παίρνω προσωπικά», πρόσθεσε η Amber Heard.

Και καταλήγει ότι «ακόμα και αν κάποιος είναι σίγουρος ότι αξίζω όλο αυτό το μίσος που έχω εισπράξει, ακόμα κι αν νομίζει ότι λέω ψέματα, δεν θα μπορούσε να με κοιτάξει στα μάτια και να μου πει ότι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχει αντικειμενικότητα ως προς το πώς παρουσιάζονται τα γεγονότα. Δεν μπορεί να πιστεύετε ότι αυτό ήταν δίκαιο».

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;