Αντώνης Καφετζόπουλος: «Την κατάθλιψη την ξεπέρασα με φάρμακα και ψυχίατρο»
Ο Αντώνης Καφετζόπουλος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ο γνωστός ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε σήμερα Παρασκευή 16 Ιουνίου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε το πώς ξεπέρασε την κατάθλιψη. Παράλληλα μίλησε για το ενδεχόμενο ενός remake της πετυχημένης σειράς «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», αλλά και για το κίνημα #MeToo.

Στη σειρά «Αστροφεγγιά», την πρώτη έγχρωμη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης που προβαλλόταν το 1980, όπου και πρωταγωνιστούσε ο ίδιος, αναφέρθηκε αρχικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος λέγοντας ότι δεν είχε κανένα θέμα με την αναγνωρισιμότητα.

«Κυκλοφορούσα με το τρόλεϊ πριν και μετά την «Αστροφεγγιά». Κανένας δεν σου έδινε σημασία, έλεγαν “α, το παιδί που παίζει στην “Αστροφεγγιά”», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στη σειρά «Σιωπηλός Δρόμος» στην οποία επίσης πρωταγωνίστησε, αποτελεί μια δουλειά που ξεχωρίζει.

«Όλοι όσοι συμμετείχαμε στον “Σιωπηλό Δρόμο” ήμασταν ευχαριστημένοι», είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Μιλώντας επίσης για την επιτυχημένη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» αποκάλυψε πως του είχαν προτείνει αρχικά να κάνει τον ρομαντικό γιατρό, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε και ζήτησε να κάνει τον ρόλο του «Ακάλυπτου».

«Συζητήθηκε να γίνει ένα remake της σειράς, αλλά μού φάνηκε ότι ήταν “περσινά ξινά σταφύλια”», είπε χαρακτηριστικά και δήλωσε πως θα έκανε ένα remake μόνο στην περίπτωση ενός καλού σεναρίου, όπως τα πρώτα της σειράς.

Επιπλέον ο Αντώνης Καφετζόπουλος δήλωσε πως θα παρουσίαζε ξανά ένα τηλεπαιχνίδι λέγοντας:

«Είναι καλή δουλειά, δουλεύεις λίγο και δεν επενδύεις ψυχικά».

Όσον αφορά την περίοδο που διεγνώσθη με κατάθλιψη, αναφέρει πως είναι μια φάση που όλα τα βλέπεις μαύρα και έχεις ενοχές.

«Την κατάθλιψη την ξεπέρασα με φάρμακο και ψυχίατρο», αποκάλυψε και συνέχισε μιλώντας για το ελληνικό #MeToo.

«Είχαν πέσει στην αντίληψή μου κακοποιητικές συμπεριφορές. Αυτό που ξεκίνησε η Ζέτα Δούκα βοήθησε και άλλους ανθρώπους να μιλήσουν για πράγματα που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε» είπε αρχικά και πρόσθεσε πως όλο αυτό με το metoo «ήταν μια μεγάλη στιγμή για την ελληνική κοινωνία, όχι μόνο για το θέατρο».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1