Χριστίνα Κεφαλά: «Θα ξαναπήγαινα στο Survivor - Εννοείται με καλύτερο μισθό»
Όσα είπε η Χριστίνα Κεφαλά στο «The 2night Show».

Η πρώην παίκτρια του Survivor Χριστίνα Κεφαλά βρέθηκε χθες Πέμπτη (15/5) καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο φετινό Survivor, αλλά και το αν θα συμμετείχε ξανά στον διαγωνισμό.

«Εννοείται ότι θα ήθελα να ήμουν στο περσινό Survivor. Πρώτον αυτό που μας βοήθησε να αναδειχθούμε από εκεί, είναι η καραντίνα. Η μεγαλύτερη τηλεθέαση σε Survivor ήταν το πρώτο κι αυτό που ήμασταν εμείς. Φέτος νομίζω ότι δεν έχει πάει τόσο καλά σαν πρόγραμμα και θεωρώ ότι ήταν πολύ νωρίς να ξαναγίνει. Έπρεπε να δώσουν περιθώριο ένα χρόνο ακόμα. Δηλαδή ο κόσμος βλέπει τα ίδια και τα ίδια στην ουσία», δήλωσε για το Survivor 5 η Χριστίνα Κεφαλά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv)

Μάλιστα αναφερόμενη στο αν θα ξαναπήγαινε στο ριάλιτι επιβίωσης είπε:

«Θα ξαναπήγαινα στο Survivor αλλά δεν αντέχω την πείνα… Εννοείται με καλύτερο μισθό στο συμβόλαιο. Απλά αυτό που με φοβίζει είναι να μην ξαναχτυπήσω γιατί είχα αυτόν τον φόβο και χτύπησα».

Επιπλέον, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον περσινό νικητή, Σάκη Κατσούλη αποκαλύπτοντας τον παίκτη που θα ήθελε εκείνη να κερδίσει.

«Ο Σάκης κέρδισε δίκαια το περσινό Survivor, αλλά πιστεύω το άξιζε πιο πολύ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη γιατί ήταν από την αρχή μέσα. Θα ήθελα να το πάρει εκείνη γιατί ήταν μέσα εξαρχής και το είχε πάρει όλο επάνω της», δήλωσε η Χριστίνα Κεφαλά.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;