Nations League: Η Εθνική Ελλάδος έρχεται αντιμέτωπη με το Κόσοβο - Τι ώρα είναι ο αγώνας
Η Εθνική Ελλάδος θέλει να «κλειδώσει» την πρώτη θέση στο League C του Nations League με μία νίκη απέναντι στο Κόσοβο.

Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει το Κόσοβο το βράδυ της Κυριακής, 12 Ιουνίου, για το Nations League. Η Εθνική έχει ως στόχο τη νίκη και την εξασφάλιση της πρωτιάς στον όμιλο.

Το πρόγραμμα του 2ου ομίλου της League C στο UEFA Nations League ολοκληρώνεται με τις δύο αναμετρήσεις του Σεπτεμβρίου (24 και 27). Όμως, αν η Ελλάδα νικήσει απόψε στις 21:45 το Κόσοβο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα καταφέρει να κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλο. Αυτό είναι κάτι που δε θα μπορέσει να αλλάξει παρά τις δύο αναμετρήσεις που υπολείπονται.

Επομένως, με νίκη έναντι στο Κόσοβο, που βρίσκεται δεύτερο στον όμιλο, η Εθνική Ελλάδος θα έχει κατακτήσει και μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου με τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Οι δύο εκ των οποίων θα είναι απέναντι στο Κόσοβο.

Η νίκη αυτή θα σημάνει και την άνοδο στη League B της επόμενης διοργάνωσης, αλλά και την εξασφάλιση θέσης στο μονοπάτι των πλέι οφ για μια απευθείας θέση στα τελικά του EURO 2024, εφόσον αυτό δεν επιτευχθεί από τα προκριματικά της διοργάνωσης. Η Ελλάδα ξεκίνησε πολύ δυνατά στην τρίτη έκδοση της διοργάνωσης, μετρά ήδη τρεις νίκες (σε Μπέλφαστ, Πρίστινα, Βόλο επί της Κύπρου) και δεν έχει δεχθεί γκολ.

Nations League: Το πρόγραμμα της ημέρας

Την Κυριακή 12 Ιουνίου, στις 16:00 το απόγευμα, η Β. Ιρλανδία θα αντιμετωπίσει την Κύπρο για το Nations League σε περιγραφή Παύλου Παπαδημητρίου και στις 21:45, η Ελλάδα κόντρα στο Κόσοβο για την τέταρτη νίκη. Τον αγώνα περιγράφει ο Ισίδωρος Πρίντεζης και το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Σπύρος Νάσιος και ο Γιώργος Βασιλείου.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;