Εθνική ομάδα – Nations League: Πρεμιέρα σε δύσκολη περίοδο
Εθνική ομάδα – Nations League: Ένα δυνατό κρας τεστ σε μια περίοδο που οι περισσότεροι παίκτες σκέφτονται τις διακοπές!

Από το Μπέλφαστ ξεκινάει το ταξίδι της εθνικής μας ομάδας στο Nations League. Εκεί όπου αύριο αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Β. Ιρλανδίας για τον 2ο όμιλο της League 3, με στόχο το τέλος αυτής της διαδρομής να της έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για την αμέσως μεγαλύτερη κατηγορία της διοργάνωσης. Βέβαια στο βάθος αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για τον Γκουστάβο Πογέτ και τους διεθνείς, είναι να μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός συνόλου το οποίο θα μπορέσει να διεκδικήσει την παρουσία του στην τελική φάση του Euro ’24 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.

Οι έξι αγώνες του Nations League αναμένεται να αποτελέσουν ένα αρκετά δυνατό κρας τεστ για την εθνική ομάδα, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να έχει μπροστά του μια αρκετά δύσκολη εξίσωση να λύσει. Ο Πογέτ καλείται να δώσει κίνητρο στους παίκτες σε μια χρονική στιγμή που οι περισσότεροι σκέφτονται τις διακοπές, έπειτα από μια εξαντλητική για τους περισσότερους σεζόν.

Ακόμα ένας… πονοκέφαλος για τον ομοσπονδιακό προπονητή είναι η διαχείριση στα αποδυτήρια, καθώς υπάρχουν παίκτες που εδώ και καιρό ήταν εκτός δράσης, αλλά και άλλοι που είχαν υποχρεώσεις μέχρι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όπως είναι οι Τσιμίκας, Παυλίδης και Χατζηδιάκος που ενσωματώθηκαν στην αποστολή τη Δευτέρα. Παράλληλα, δοκιμασία για τους παίκτες αποτελεί ακόμα και ο τρόπος με τον οποίο διεξάγεται πλέον η διοργάνωση, καθώς τα τέσσερα από τα έξι ματς θα δοθούν σε διάστημα δέκα ημερών, από αύριο μέχρι και τις 12 του μήνα, πρόγραμμα αν μη τι άλλο εξαντλητικό, από τη στιγμή που βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν.

Στα αγωνιστικά, πρόβλημα προέκυψε με τον Μασούρα που ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει ότι είναι αμφίβολος για την πρεμιέρα. Στις χθεσινές δοκιμές, ο Πογέτ έδειξε ότι πηγαίνει σε 4-3-3, ενώ ο Μπάλντοκ λογικά προορίζεται για το αρχικό σχήμα.

• Tην αποστολή της Εθνικής επισκέφθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Καραγκούνης κατόπιν πρόσκλησης του Πογέτ. Ο «Κάρα» μίλησε στους διεθνείς, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η Εθνική είναι για μένα το πιο σημαντικό. Πιστεύω το ίδιο και για σας. Σε όποια ομάδα του κόσμου κι αν παίζετε, ακόμα και στις καλύτερες, μια επιτυχία με την εθνική ομάδα είναι πάντα μεγαλύτερη».

Πηγή φωτογραφίας: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;