Πανελλήνιες 2022 - ΕΠΑΛ: Τα θέματα που «έπεσαν» σε Υγιεινή, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης, Στοιχεία Μηχανών & Προγραμματισμό Υπολογιστών
Πανελλήνιες 2022: Συντονιστείτε στο neolaia.gr για να δείτε πρώτοι/-ες τις απαντήσεις και τον σχολιασμό των θεμάτων στα μαθήματα ειδικότητας Υγιεινή, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης, Στοιχεία Μηχανών και Προγραμματισμός Υπολογιστών στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ σήμερα Σάββατο 11/6.

Συνεχίζονται οι  Πανελλήνιες 2022 σήμερα, Σάββατο 10 Ιουνίου 2022, με τους υποψηφίους και τις υποψήφιες των ΕΠΑΛ να εξετάζονται στα εξής μαθήματα ειδικότητας: Υγιεινή, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης, Προγραμματισμός Υπολογιστών και Στοιχεία Μηχανών.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για όλους τους υποψηφίους και τις υποψήφιες. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. 

Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των Πανελληνίων Εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους από τα ημερήσια και εσπερινά ΕΠΑΛ.

Τα θέματα στο μαθήματα των ΕΠΑΛ που εξετάζονται οι υποψήφιοι

Πριν από λίγη ώρα δόθηκαν στη δημοσιότητα τα θέματα στα οποία διαγωνίζονται οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες των ΕΠΑΛ στα μαθήματα Υγιεινή, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης, Στοιχεία Μηχανών και Προγραμματισμός Υπολογιστών.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων

Πανελλήνιες 2022: Το πρόγραμμα των εξετάσεων για τα ΕΠΑΛ

Πηγή εικόνας: Intime

Οι Πανελλήνιες 2022 τελείωσαν την Παρασκευή (10/6) για τους υποψήφιους και τις υποψήφιες των ΓΕΛ, ενώ οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες των ΕΠΑΛ θα συνεχίσουν να διαγωνίζονται έως και τις 17 Ιουνίου. Έπειτα, ακολουθούν οι εξετάσεις των υποψηφίων στα ειδικά μαθήματα που «ξεκλειδώνουν» συγκεκριμένες σχολές.

Το πρόγραμμα των επόμενων μαθημάτων στα οποία εξετάζονται οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες των ΕΠΑΛ έχει ως εξής:

Πανελλήνιες 2022 μόνο στο neolaia.gr!

Πανελλήνιες και το 2022 στο neolaia.gr! Όλες οι εξελίξεις και τα νέα για την ύλη και το πρόγραμμα των εξετάσεων, τον τρόπο εξέτασης των μαθημάτων, τις βάσεις εισαγωγής, το μηχανογραφικό, τον υπολογισμό των μορίων, αλλά και θέματα προσομοίωσης και απαντήσεις! STAY TUNED στο neolaia.gr για να μαθαίνεις πρώτος/-η τα πάντα για τις Πανελλήνιες 2022!

Πηγή Φωτογραφιών: Intime

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
65'
1 - 0
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
71'
2 - 0
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;