Ηλίας Μαμαλάκης:
Ηλίας Μαμαλάκης: "Ο Άκης Πετρετζίκης είναι τέλειος. Είναι ένα ωραίο παλικάρι. Είναι της μόδας, έχει τα τατουάζ του, μιλάει ωραία".

Στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη! παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Παρασκευής (10/6) ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ο τηλεοπτικός μάγειρας αναφέρθηκε στην ελληνική τηλεόραση, στο φετινό “MasterChef, στο “Μπουκιά και Συχώριο”, στα κιλά που έχασε, αλλά και στην απώλεια της γυναίκας του.

Για την τηλεοπτική του απουσία είπε: “Τα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση άλλαξαν μετά το 2010. Οι παραγωγές είναι πιο φτωχές και οι δικές μου εκπομπές ήταν λίγο απαιτητικές. Έκανα διάφορες προτάσεις που είχαν κόστος και δεν έγιναν αποδεκτές. Έτσι έμεινα εκτός τηλεόρασης” και συμπλήρωσε:

Δεν είχα καμία τηλεοπτική πρόταση όλο αυτό το διάστημα. Στην τηλεόραση έκανα μια διαδρομή που ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη στο είδος μου και μου έδωσε μια μεγάλη ανταμοιβή, την αγάπη του κόσμου“.

Φέτος παρακολούθησα διεξοδικά το “MasterChef“, όπου με κούραζαν οι συνεντεύξεις των παιδιών και οι ίντριγκες μεταξύ τους. Όταν είχε μαγειρική μου άρεσε πάρα πολύ”, δήλωσε.

Για τη νέα γενιά τηλεοπτικών μαγείρων είπε: “Ο Άκης Πετρετζίκης είναι τέλειος. Είναι ένα ωραίο παλικάρι. Είναι της μόδας, έχει τα τατουάζ του, μιλάει ωραία, μαγειρεύει και “βγαίνουν” οι συνταγές του. Είναι το αστέρι της μαγειρικής”.

Το 2006 έκανα μια σοβαρή εγχείρηση κι έχασα πολλά κιλά. Είχα φτάσει 132 κιλά και είχα δυσκολίες κινητικότητας. Είναι σχεδόν αδύνατο να κάνεις μια δίαιτα και να χάσεις 30-40 κιλά, οπότε το πήρα απόφαση, μίλησα με τον γιατρό μου κι έκανα την εγχείρηση. Έχασα 54 κιλά σε 18 μήνες” εκμυστηρεύτηκε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε και για την απώλεια της πρώτης του συζύγου λέγοντας: “Ήταν μια δύσκολη περίοδος που κράτησε πάρα πολλά χρόνια. Έφυγε δύσκολα. Ίσως ο χαρακτήρας μου είναι έτσι που δεν θέλησα να καταρρεύσω. Στην απώλεια είναι πολύ δύσκολος ο πρώτος χρόνος. Σκεφτόμουν την πρώτη μου σύζυγο κάθε 10 δευτερόλεπτα, αλλά αυτό άρχισε να αραιώνει μέσα στον χρόνο” ενώ συμπλήρωσε: “Παντρεύτηκα το 2012 τη Ντορίτα, μια καινούργια ζωή, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι χάνεις την ανάμνηση και την αγάπη γι’ αυτόν που έχασες“.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;