Βρισηίδα Ανδριώτου: Τι απαντάει για τη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα μετά την αποχώρησή της;
Οι πρώτες δηλώσεις που έκανε η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε την Τετάρτη (8/6) από το Survivor 5 και έτσι, σήμερα Παρασκευή (10/6) έκανε τις πρώτες της δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης στην κάμερα της εκπομπής «Love It».

Όπως ήταν αναμενόμενο το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον συμπαίκτη της Σπύρο Μαρτίκας, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο οι δυο τους να γίνουν ζευγάρι μετά και το τέλος του Survivor.

«Είμαι μια κοπέλα πολύ της σχέσης. Όλοι οι σύντροφοι που είχα με πρόσεχαν, με είχαν σαν πριγκίπισσά. Αυτό με γοήτευε. Ο Σπύρος είδα ξαφνικά να με προσέχει πάρα πολύ. Να μου πλύνει τα πόδια, να με σκουπίσει, να μου πλύνει τα ρούχα, να μου δώσει το φαΐ του… Είναι ο πιο καθαρός Survivor. Είδε πως ήμουν μια παρεξηγημένη κοπέλα», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου για τον Σπύρο Μαρτίκα προσθέτοντας στη συνέχεια:

«Άρχισε να με πλησιάζει και αυτό που με γοήτεψε ήταν η συμπεριφορά του απέναντί μου. Είχα έναν άνδρα να με φροντίζει. Είναι άνδρας, όχι παιδάκι. Μετά στην ένωση που τον είδα περιποιημένο και αυτός εμένα. Με πλησίασε να χορέψουμε, μετά εγώ κοιμήθηκα στα πόδια του… Οπότε αυτό μας έφερε πιο κοντά. Με κοιτούσε, με σκουντούσε… Υπήρχαν τα βλέμματα, με ακουμπούσε όταν περνούσε… Υπήρχαν αυτά. On camera δεν είχε γίνει κάτι. Το πάθος αυτό δεν έσβησε».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;