Λευτέρης Πανταζής: «Ήρθαμε από το πουθενά στην πατρίδα μας - Φάγαμε και το μπούλινγκ»
Ο Λευτέρης Πανταζής σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο «The 2night Show».

Ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε χθες Τετάρτη 8 Ιουνίου καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη του, Κόνι Μεταξά, που σε λίγο καιρό παντρεύεται, τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα, αλλά και την απώλεια του Δάκη.

Μιλώντας για την Κόνι Μεταξά, η οποία ετοιμάζεται να παντρευτεί, ο ΛΕΠΑ αποκάλυψε:

«Η Κόνι μου είπε “αν δεν χάσεις 9 κιλά χοντρούλη, δεν με φέρνεις στον γαμπρό”. Έχω χάσει ήδη 8 κιλά και θα χάσω άλλα 4, γιατί αλλιώς η Konnie δεν θα με αφήσει να την πάω στον γαμπρό», είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής και συνέχισε προσθέτοντας τα εξής:

«Η Κόνι είναι καλό κορίτσι και ο Μάριος καλός άνθρωπος. Ο κάθε γονιός θέλει το παιδί του να πέσει σε καλά χέρια. Υπάρχει σεβασμός και αγάπη. Με κάνει ό,τι θέλει η Κόνι».

Στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τον Λευτέρη Πανταζή για το πώς θα τον φωνάζει το εγγόνι του, όταν το ζευγάρι αποφασίσει να κάνει παιδί:

«Όταν κάνει παιδί η Κόνι, όταν γεννηθεί το παιδί δεν θα μάθει να λέει παππού, θα λέει ΛΕΠΑ».

Επιπλέον, σε κάποιο άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα κατά την επιστροφή του από τη Ρωσία και τις δυσκολίες που βίωσε λέγοντας:

«Ήρθαμε από το πουθενά στην πατρίδα μας. Στα ξένα Έλληνες και στην Ελλάδα ξένοι. Ούτε ελληνικά δεν ξέραμε, μιλάγαμε ρώσικα, ποντιακά. Φάγαμε και το μπούλινγκ».

Μιλώντας για την καριέρα του θυμήθηκε τις μεγάλες συνεργασίες που έκανε στο παρελθόν περιγράφοντας μάλιστα ένα περιστατικό κατά το οποίο τον πήρε τηλέφωνο ο Λευτέρης Παπαδόπουλος.

«Έχω τραγουδήσει και Τσιτσάνη και Πλέσσα. Είχα τραγουδήσει το “Γλυκά πονούσε το μαχαίρι, έσταζε μέλι η μαχαιριά”. Και χτυπάει το τηλέφωνο… “Ρε μπιπ”, μου λέει ένας στην άλλη μεριά της γραμμής “το έσκισες το κομμάτι, το είπες καλύτερα από τον Τόλη”. Λέω “ποιος είναι;”. “Ο πρόεδρος!”. Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος… Τρελάθηκα, σηκώθηκε η τρίχα μου. Του είπα “πρόεδρε, προσπάθησα”. “Τι προσπάθησες; Το έσκισες” μου είπε», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leuteris Pantazis (@lepa_official)

Τέλος, ο Λευτέρης Πανταζής αναφέρθηκε και στην πρόσφατη απώλεια του αγαπημένου του συναδέλφου Δάκη ως εξής:

«Ο καλύτερος άνθρωπος ήταν ο Δάκης. Μα την Παναγία! Ήμασταν μαζί στο Μικρό Διογένη μαζί με την Πίτσα Παπαδοπούλου και την Πωλίνα. Παιδί μου, τι άνθρωπος ήταν αυτός; Καλός άνθρωπος, ωραία φωνή, καλοσύνη, δεν ενοχλούσε ποτέ κανέναν. Του κάναμε πλάκες, μας έκανε και αυτός και τα καμαρίνια μας ήταν ανοιχτά. Περάσαμε μια σεζόν εκπληκτική μαζί, σκίσαμε τότε».

«Τον έβλεπα και στη Γλυφάδα πάντα που έμενε εκεί, μιλούσαμε, συζητούσαμε. Ναι ρε παιδί μου. Ήμουν προχθές μαζί με τον Πασχάλη στο αεροδρόμιο και συζητούσαμε πριν μπούμε στο αεροπλάνο. “Πως είναι ο Δάκης, ρε συ Πασχάλη;” του λέω. Έχει μείνει 42 κιλά. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να την βγάλει» μου λέει. Δεν προλάβαμε να μπούμε στο αεροπλάνο και μας έστειλαν μήνυμα ότι έφυγε», πρόσθεσε.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
0 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
7'
49 - 44
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
9'
22 - 22
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;