Σοφία Βογιατζάκη: «Έλεγα συνέχεια πως δεν θέλω τηλεόραση - Το έκανα γιατί χρειαζόμουν τα χρήματα»
Η Σοφία Βογιατζάκη σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «The 2night Show».

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια Σοφία Βογιατζάκη ήταν χθες Τετάρτη 8 Ιουνίου καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του «The 2night Show», όπου μεταξύ άλλων οι δυο τους αναφέρθηκαν σε μία παλιότερη και πολύ επιτυχημένη συνεργασία στην πρωινή ζώνη του και την εκπομπή «Όμορφος κόσμος το πρωί».

Συγκεκριμένα, η Σοφία Βογιατζάκη μιλώντας για τον Όμορφο Κόσμο είπε:

«Όταν ήρθε η πρόταση από τον “Όμορφο κόσμο το πρωί” δεν ήθελα. Δεν ήθελα, δεν θυμάσαι; Καλέ δεν ήθελα! Έλεγα ποιος το σκέφτηκε, πως είναι δυνατόν, πως σας ήρθε, εγώ δεν έγω σχέση με αυτά, εγώ δεν θέλω να γίνω τηλεπαρουσιάστρια, εμένα η δουλειά μου είναι ηθοποιός και πως σας ήρθε αυτό. Μού ζητούσαν να κάνω ραντεβού μαζί σου και δεν ήθελα. Χτυπιόμουν, δεν ήθελα. “Τι δουλειά έχω εγώ με τις εκπομπές και τα πρωινάδικα;” έλεγα. Άκου τότε. Δίκιο είχα όμως τότε. Μετά γνώρισα εσένα και θυμάμαι το πρώτο μας ραντεβού. Επί δυόμιση ώρες ήμουν κάτω από τις καρέκλες και τους καναπέδες από τα γέλια. Αν μη τι άλλο κατάλαβα πως μαζί σου θα περάσω πάρα πολύ ωραία»

Επιπλέον, η Σοφία Βογιατζάκη αναφέρθηκε και στην ασθένεια του πατέρα της, που εκείνη την περίοδο επειδεινώθηκε

«Την ίδια περίοδο μπαίνει ο μπαμπάς μου στο νοσοκομείο με 98% φραγμένα τα πνευμόνια του και τα δύο από καρκίνο. Έλεγα συνέχεια πως δεν θέλω τηλεόραση και πρωινό γιατί η δουλειά μου είναι άλλη, αλλά μετά είπα πως θα το κάνω αναγκαστικά γιατί χρειαζόμουν τα χρήματα.

Γνωρίζω όμως εσένα, πέφτω κάτω από τα γέλια και λέω το ΟΚ. Να στείλουμε και χαιρετίσματα σε όλη την παρέα! Στη Ράνια, τον Μανώλη, τον Φοίβο, την Εύη και την Κατερίνα Καινούργιου που ήταν μελαχρινή στην δημοσιογραφική ομάδα», συμπλήρωσε η Σοφία Βογιατζάκη μιλώντας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;