MasterChef 6: Ο τελικός συνεχίζεται με... μεγάλες επιστροφές!
MasterChef 6: Ο τελικός συνεχίζεται με απρόσμενες... εκπλήξεις!

Ο τελικό του MasterChef 6 συνεχίζεται και οι δύο φιναλίστ, η Καλλιόπη και ο Παναγιώτης, επιστρέφουν από την Ιταλία που πραγματοποιήθηκαν μερικές από τις δοκιμασίες για να συνεχίσουν στην «κούρσα» του τελικού.

Συγκεκριμένα στο MasterChef 6, όπως ακριβώς συνέβη και στο περσινό MasterChef, οι παίκτες και οι παίκτριες που έφτασαν μέχρι και την τελική εξάδα επιστρέφουν στον διαγωνισμό για να βοηθήσουν τους δύο φιναλίστ να «μαζέψουν» περισσότερους βαθμούς και να φτάσουν λίγο πιο κοντά στη μεγάλη νίκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

 

Έτσι, σήμερα Τετάρτη (8/6) ο Χριστόφορος, ο Γιάννος, ο Νικήτας και η Ελπίδα επιστρέφουν στο πλατό του MasterChef 6. Εκεί θα χωριστούν σε δύο ομάδες των τριών με αρχηγούς τους δύο φιναλίστ, όπου θα κληθούν να μαγειρέψουν και στη συνέχεια να βαθμολογηθούν από τους τρεις κριτές. Βέβαια, όπως ακούγεται ο Σωτήρης Κοντιζάς να λέει στο trailer η σημερινή βαθμολογία θα είναι κοινή, που σημαίνει πως ΄στο τέλος οι τρεις κριτές θα δώσουν έναν… βαθμό!

Η ομάδα που θα κερδίσει θα δώσει αφενός το προβάδισμα σε έναν από τους δύο φιναλίστ και αφετέρου οι βοηθοί θα κερδίσουν από 5.000 ευρώ.

Το επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 21:00 στο Star!

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;