MasterChef 6: Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει - Απόψε η πρώτη φάση του τελικού
MasterChef 6: Απόψε ξεκινάει ο μεγάλος τελικός!

Μετά το τέλος των ημιτελικών που προβλήθηκε χθες Δευτέρα 30 Μαΐου ο Νικήτας ήταν ο παίκτης που αποχώρησε τέταρτος χωρίς να καταφέρει να βρεθεί στην τριάδα που διεκδικεί την πρωτιά. Έτσι, σήμερα Τρίτη 31 Μαΐου θα δούμε την πρώτη φάση του μεγάλου τελικού του MasterChef 6όπου η Καλλιόπη, ο Νικήτας και η Ελπίδα διεκδικούν την πρωτιά και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Η πρώτη δοκιμασία του τελικού είναι φυσικά πολύ απαιτητική και δύσκολη, αφού οι δύο παίκτριες και ο ένας παίκτης θα πρέπει να αντιγράψουν πιστά το πιάτο του σημερινού καλεσμένου, Αρνό Μπινιόν. Μάλιστα ο guest chef είναι ο μοναδικός που θα βαθμολογήσει τα πιάτα με τους τρεις κριτές να μένουν αμέτοχοι ως προς τη βαθμολόγηση των πιάτων στο σημερινό επεισόδιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Οι παίκτες και οι παίκτριες του επεισοδίου καλούνται να «γκαζώσουν», αφού στο τέλος του επεισοδίου θα μείνουν μόνο δύο παίκτες/παίκτριες που θα φτάσουν στην τελική δυάδα που θα «κονταροχτυπηθεί» για την πρωτιά. Ποιοι θα συνεχίσουν ως το τέλος και ποιος ή ποια θα αποχωρήσει μία «ανάσα» πριν το έπαθλο;

Όλες οι απαντήσει θα δοθούν στο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Τρίτη 31 Μαΐου στις 21:00 στο Star!

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;