MasterChef 6: Ο παίκτης που αποχώρησε και έχασε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό
Μετά από τις απαιτητικές δοκιμασίες των ημιτελικών, ένας παίκτης δεν κατάφερε να περάσει στην τελική τριάδα του MasterChef 6.

Η δεύτερη μέρα των δοκιμασιών του ημιτελικού του MasterChef 6 έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας, 30 Μαΐου. Μετά το τέλος της βραδιάς, όμως, τίποτα δεν ήταν ίδιο. Ένας παίκτης αποχώρησε και βγήκε από την κούρσα για τον πολυπόθητο τίτλο και το μεγάλο έπαθλο.

Πιο συγκεκριμένα οι final four του διαγωνισμού, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Καλλιόπη Μπεζαντέ, η Ελπίδα Μορφούλη και ο Νικήτας Μπατσικούρας επιστράτευσαν όλες τις μαγειρικές τους γνώσεις για να λάβουν το χρυσό εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του μαγειρικού διαγωνισμού του STAR. Με βάση την προηγούμενη δοκιμασία, ο Παναγιώτης ήταν αυτός που είχε το προβάδισμα, ενώ σε απόσταση αναπνοής ακολουθούσε η Ελπίδα. Ο δρόμος για τον τελικό του MasterChef 6 απαιτούσε καθαρό μυαλό, συγκέντρωση και προσήλωση στον στόχο, ενώ κανείς δεν έπρεπε να θεωρεί τίποτα δεδομένο.

Στην τρίτη δοκιμασία για την πρόκριση στον τελικό, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να πάρουν μέρος στην αγαπημένη και πολυαναμενόμενη δοκιμασία “Follow The Chef”, με οδηγό τον Food & Beverage Manager του MasterChef, chef Νίκο Θωμά και να ακολουθήσουν κατά γράμμα τα βήματά του, χωρίς καμία καθυστέρηση. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η τελευταία δοκιμασία των ημιτελικών, όπου οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν στην κουζίνα του MasterChef 6 τον βραβευμένο chef Νίκο Ρούσσο, που είχε μαζί του ένα πιάτο αντιγραφής για τους διαγωνιζόμενους υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων.

Μετά το πέρας της δοκιμασίας, όμως, ένας παίκτης αποχώρησε, καθώς συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία. Ο παίκτης που, πλέον, δεν διεκδικεί πλέον τον τίτλο του MasterChef, είναι ο Νικήτας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Οι τρεις φιναλιστ του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής

Μετά την αποχώρηση του Νικήτα, τρεις είναι οι επίδοξοι σεφ που διεκδικούν τον τίτλο του MasterChef 6. Η Ελπίδα, η Καλλιόπη και ο Παναγιώτης βρίσκονται στα τελευταία μέτρα, λίγο πριν την κατάκτηση του επάθλου!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;