MasterChef 6: Κορυφώνεται η αγωνία - Απόψε η αποχώρηση που θα κρίνει τους φιναλίστ
MasterChef 6: Απόψε μαθαίνουμε την τριάδα του μεγάλου τελικού.

Η δεύτερη φάση του ημιτελικού του MasterChef 6 θα προβληθεί σήμερα Δευτέρα 30 Μαΐου με τους κριτές να έχουν ανακοινώσει ήδη πως φέτος οι φιναλίστ θα είναι τρεις. Αυτό σημαίνει πως ένας ή μία από την τελική τετράδα θα είναι αυτός ή αυτή που θα αποχωρήσει και δεν θα συμμετέχει στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού.

Έχοντας μαζέψει ήδη κάποιους βαθμούς από τις προηγούμενες δοκιμασίες, στο σημερινό επεισόδιο ο Παναγιώτης, η Ελπίδα, η Καλλιόπη και ο Νικήτας θα μαγειρέψουν στο πλαίσιο ακόμη δύο δοκιμασιών με τα «μάτια» στον τίτλο, το τρόπαιο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Στην τρίτη δοκιμασία του ημιτελικού και πρώτη για το σημερινό επεισόδιο καλεσμένος είναι ο Νίκος Θωμάς. Οι διαγωνιζόμενοι και οι διαγωνιζόμενες καλούνται να συμμετέχουν στην αγαπημένη και πολυαναμενόμενη δοκιμασία «Follow The Chef» με οδηγό τον Food & Beverage Manager του MasterChef, chef Νίκο Θωμά ακολουθώντας πιστά τα βήματά του, χωρίς καμία καθυστέρηση και χωρίς ερωτήσεις και επαναλήψεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Στην τέταρτη και τελευταία δοκιμασία, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 6 τον βραβευμένο chef Νίκο Ρούσσο, ο οποίος φέρνει ένα πιάτο αντιγραφής για τους διαγωνιζόμενους υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων. Φυσικά, ο χρόνος «πιέζει» με τους τρεις επίδοξους σεφ να χρειάζονται οπωσδήποτε καλή βαθμολογία για να βρεθούν στον μεγάλο τελικό.

Στο τέλος του σημερινού επεισοδίου όμως οι ημιτελικοί τελειώνουν, ένας ή μία παίκτρια αποχωρεί και έπεται… ο τελικός! Ποιοι θα είναι οι τρεις φιναλίστ; Συντονιστείτε απόψε στις 21:00 στο Star για να μάθετε!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;