MasterChef 6 - Νικήτας: Από ποιον κριτή ζήτησε να γίνει ο κουμπάρος του;
MasterChef 6: Ο Νικήτας ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του και αυτός ο κριτής θα ήθελε να είναι κουμπάρος του!

To MasterChef 6 πλησιάζει στο τέλος του και στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες Δευτέρα 30 Μαΐου οι 4 παίκτες και παίκτριες διαγωνίστηκαν στη δεύτερη φάση του ημιτελικού με το Νικήτα να είναι αυτός που τελικά δεν πήρε το «χρυσό» εισιτήριο της πρόσρισης στον μεγάλο τελικό.

Έτσι, σήμερα Τρίτη 31 Μαΐου βρέθηκε καλεσμένος στο «Breakfast@star», όπου εκτός από τον ίδιος μίλησε και η σύντροφος του 30χρονου μάγειρα, η οποία έκανε και μία μεγάλη αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι ο Νικήτας πρότεινε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τους παντρέψει.

«Όταν πήγαμε στο MasterChef ένιωσα πάρα πολύ όμορφα, αλλά ένιωσα ότι ήταν λίγο. Δε μπορούσα να ξεκολλήσω από την αγκαλιά του. Ήθελα να μπω να τον πάρω μια αγκαλιά και να του δώσω δύναμη. Στην αρχή με ενόχλησαν τα λόγια του Δημήτρη Ταϊρίδη για το Νικήτα, αλλά μετά είπα πως του κάνει διαφήμιση οπότε το πήρα χαλαρά», είπε η σύντροφος του Νικήτα, Λίνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)


Στη συνέχεια μάλιστα προβλήθηκαν δηλώσεις των γονιών του Νικήτα με τον ίδιο να δηλώνει:

«Πάντα συγκινούμαι με τους δικούς μου ανθρώπους. Οι γονείς μου με έχουν στηρίξει στα πάντα. Δεν έχω ξεχωρίσει ποτέ κανέναν από τους δύο».

Παράλληλα ο Νικήτας αποκάλυψε πως σχεδιάζει να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του λέγοντας:

«Στη Λίνα δεν έχω κάνει ακόμη πρόταση γάμου. Δε θα το πω τώρα. Είναι σχεδιασμένος ο γάμος αλλά κανείς δε ξέρει πότε. Μόνο εγώ γνωρίζω».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Star Channel (@starchanneltv)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;