Amber Heard: Εκτός Aquaman εξαιτίας της δίκης με τον Johnny Depp
Οι χρήστες των social media καταδικάζουν την Amber Heard και ζητούν την απομάκρυνση της από την ταινία Aquaman 2.

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Johnny Depp και την Amber Heard συνεχίζεται και η ηθοποιός δήλωσε πως εξαιτίας της ο ρόλος της στο Aquaman 2 μίκρυνε αρκετά.

«Πάλεψα πολύ σκληρά για να παραμείνω στην ταινία. Δεν ήθελαν να με συμπεριλάβουν σε αυτή», δήλωσε στη δικαστική αίθουσα η Amber Heard και πρόσθεσε: «Μου έδωσαν ένα σενάριο και μετά μου δόθηκαν νέες εκδοχές του σεναρίου όπου είχαν αφαιρέσει σκηνές δράσης που συμπεριλάμβαναν τον χαρακτήρα μου και έναν άλλο χαρακτήρα, χωρίς να δώσω κάποιο spoiler, δύο χαρακτήρες να μάχονται μεταξύ τους. Βασικά αφαίρεσαν ένα σωρό πράγματα από τον ρόλο μου».

Να σημειώσουμε πως το τελευταίο διάστημα στα social media υπήρξαν πολλές αντιδράσεις με τους χρήστες να καταδικάζουν την Amber Heard και να ζητούν την απομάκρυνση της από την ταινία Aquaman 2. Συνολικά, έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 4,5 εκατομμύρια υπογραφές με αποτέλεσμα η Warner Bros να την αποδεσμεύσει από το συμβόλαιό της, όπως είπε η ίδια στο δικαστήριο. Η ηθοποιός διευκρίνισε πως οι επαφές της με τη Warner σταμάτησαν μόλις οι δικηγόροι του Johnny Depp την αποκάλεσαν «ψεύτρα».

Το Aquaman 2 ή «Aquaman και Το Χαμένο Βασίλειο», αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το Μάρτιο του 2023 και ο ρόλος της Amber Heard λέγεται ότι έχει περιοριστεί σε δέκα συνολικά λεπτά.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;