Chris Rock:
«Να πιστεύετε όλες τις γυναίκες… εκτός από την Amber Heard», ανέφερε ο Chris Rock κατά τη διάρκεια ενός σόου στο Λονδίνο.

Κατά τη διάρκεια ενός σόου στο Λονδίνο, ο Chris Rock τόνισε ότι είναι σημαντικό να «πιστεύουμε όλες τις γυναίκες» πριν αποκαλύψει την εξαίρεση του. «Να πιστεύετε όλες τις γυναίκες… εκτός από την Amber Heard», ανέφερε ο κωμικός.

«Τι παίρνει αυτή; Έχ…. στο κρεβάτι του! (…) Σκ… στο κρεβάτι του. Μόλις χ…. στο κρεβάτι κάποιου, είσαι ένοχος για όλα. … Τι στο δ… συμβαίνει; Και μετά από αυτό είχαν σχέση. Πρέπει να είναι καταπληκτική γκ… … Έχω πάει με πολλές τρελές, αλλά διάολε».

Το θέμα προέκυψε όταν ο κωμικός σχολίασε ότι υπάρχουν «νέοι κανόνες» όσον αφορά το να κοιμηθείς με άλλους ανθρώπους.

Υπενθυμίζεται ότι η Amber Heard κατηγορείται ότι αφόδευσε στο κρεβάτι του Τζόνι Ντεπ όταν αυτός άργησε στο πάρτι γενεθλίων της τον Απρίλιο του 2016, ωστόσο η ίδια επιρρίπτει την «ενοχή» στους μικροσκοπικούς σκύλους του ζευγαριού.

Ο κωμικός αναφέρθηκε βέβαια και στο χαστούκι που δέχθηκε από τον Will Smith, λέγοντας «όποιος λέει ‘τα λόγια πονάνε’ δεν έχει χτυπηθεί ποτέ στο πρόσωπο».

Μετά την αντιπαράθεση τον Μάρτιο, ο Smith ζήτησε συγγνώμη και παραιτήθηκε από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών την 1η Απριλίου. Στις 8 Απριλίου, η Ακαδημία αποφάσισε να απαγορεύσει στον Γουίλ Σμιθ να παρευρίσκεται σε τελετές απονομής των Όσκαρ για τα επόμενα 10 χρόνια.

 

Διαβάστε ακόμη:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;