Johnny Depp: Έφερε βίντεο στη δίκη που δείχνει την Amber Heard να τον απατά με τον Elon Musk και τον James Franco
H υπεράσπιση του γνωστού ηθοποιού έδειξε μπροστά στους ενόρκους υλικό, στο οποίο η Amber Heard έχει «μεταμεσονύχτιες συναντήσεις» με τον Elon Musk και τον James Franco.

Η δικαστική διαμάχη των Johhny Depp και Amber Heard αλλά και οι απειλές που έρχονται στο φως, δεν έχουν τελειωμό για τους δύο πρώην συζύγους. Η ηθοποιός δεν ανακαλεί τις κατηγορίες της για ξυλοδαρμό ενώ μάρτυρες καλούνται στην αίθουσα του δικαστηρίου για να ρίξουν φως στα θολά σημεία γύρω από τη συμπεριφορά του ζευγαριού όσο ήταν παντρεμένο.

Αν ο Johhny Depp κριθεί ένοχος, η Amber Heard θα αποχωρήσει με $100 εκατομμύρια δολάρια αλλά μέχρι η υπόθεση να πάρει τον δρόμο της οριστικής δικαιοσύνης, ο ηθοποιός φαίνεται πως έχει μερικούς ακόμη τρόπους για να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του απέναντι στην πρώην σύντροφό του. Ένας από αυτούς, είναι τα βίντεο που δείχνουν τη ίδια να έχει παράλληλες σχέσεις με celebrities.

Έτσι, η υπεράσπιση του γνωστού ηθοποιού έδειξε μπροστά στους ενόρκους υλικό, στο οποίο η πρώην σύζυγός του έχει «μεταμεσονύχτιες συναντήσεις» με τον Elon Musk και τον James Franco. Και οι δύο αναμενόταν να εμφανιστούν στο δικαστήριο ως μάρτυρες υπεράσπισης της Heard, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής. Όπως αποδείχθηκε, οι συνευρέσεις της Amber Heard με τους δύο διάσημους γίνονταν αφού είχε ήδη παντρευτεί με τον Johny Depp.

 

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

21-05-2024

Καλαμαρια

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;