Χρήστος Λούλης για «Ψέματα»: «Αύριο θα αποκαλυφθεί η αλήθεια - Μετά αλλάζει ο χαρακτήρας της σειράς»
Όσα αποκάλυψε ο Χρήστος Λούλης για τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ψέματα» που πρωταγωνιστεί.

Ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Λούλης παραχώρησε σήμερα Πέμπτη (25/5) συνέντευξη στο «Happy Day», στο πλαίσιο της οποίας αναφέρθηκε εκτενώς στα «Ψέματα», τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί.

«Τα Ψέματα ήρθαν σχετικά απρόσμενα στην ζωή μου. Έγινε μια πυρετώδη προετοιμασία. Η παραγωγή είναι η ίδια εταιρία που έκανα τον Σιωπηλό Δρόμο και όλοι θέλουν να φροντίσουν αυτό που κάνουμε. Ήθελα πολύ να δουλέψω με τον σκηνοθέτη, έχω δει την δουλειά του. Το σενάριο έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο καθώς είναι μια σειρά 12 επεισοδίων. Το format είναι από την Αγγλία και εμείς απλά κάνουμε μετάφραση.», λέει ο Χρήστος Λούλης.

Μάλιστα αναφερόμενος στη συγκλονιστική σειρά, ο Χρήστος Λούλης είπε ότι η πρόταση του έγινε τον Δεκέμβριο και το χρονικό περιθώριο έμοιαζε σχετικά περιορισμένο. Τελικά δεν έγιναν όλα τόσο γρήγορα αλλά αντιθέτως έγιναν πολύ φροντισμένα και με λεπτομέρεια.

Στα «Ψέματα» ο Χρήστος Λούλης υποδύεται τον Αντρέα, ο οποίος είναι ένας επιτυχημένος καρδιοχειρουργός σε νοσοκομείο επαρχιακής πόλης. Συμπρωταγωνίστριά του είναι η Αλεξάνδρα Αϊδίνη που υποδύεται την Έλενα, μία καθηγήτρια σε Λύκειο της ίδιας πόλης. Οι δυο τους βγαίνουν ραντεβού, περνούν τη νύχτα μαζί, αλλά την επόμενη ημέρα ο ένας καταγγέλλει τον άλλο. Τι έχει συμβεί; Από αυτό το σημείο κι ύστερα αρχίζουν τα Ψέματα.

Το θέμα που πραγματεύεται η σειρά είναι επίκαιρο με τον ηθοποιό να τονίζει:

«Μια γυναίκα καταγγέλλει ένα ευυπόληπτο άντρα ότι την βίασε. Στο πρώτο ακούμπισμα της ιστορίας αρχίζουν και παίζουν στερεότυπα, πετάγονται αυτοματικά σκέψεις και συναισθήματα του κοινού σχετικά με το ποιος λέει αλήθεια και ποιος όχι»

Οι δύο βασικοί χαρακτήρες, καταθέτουν με την ίδια πίστη, σθένος και επιχειρήματα την άποψή τους πάνω στο ίδιο γεγονός. Ποιος λέει την αλήθεια και ποιος λέει ψέματα;

«Δεν πρόκειται να αποκαλύψω ποιος είναι αυτός που λέει ψέματα. Αυτό θα το δούμε στο αυριανό επεισόδιο. Αφού αποκαλυφθεί αύριο η αλήθεια, το τι έχει γίνει δηλαδή, μετά αλλάζει ο χαρακτήρας της σειράς. Δεν είναι ποιος είναι ο ένοχος αλλά ποιος θα καταστρέψει ποιον», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Λούλης για την σειρά Ψέματα. Δείτε στο παραπάνω βίντεο, την συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός, πριν λίγη ώρα στο Happy Day.

», είπε ο Χρήστος Λούλης για το ρόλο της Ελένης.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
43'
0 - 0
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
ΗΜ
27 - 25
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;