MasterChef 6 - Χριστόφορος: «Δεν περίμενα ότι θα φτάσω κοντά στην πεντάδα»
MasterChef 6: Όσα δήλωσε ο Χριστόφορος μετά την αποχώρησή του.

Στο επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε χθες Δευτέρα 23 Μαΐου ο παίκτης που αποχώρησε τερματίζοντας στην έκτη θέση του διαγωνισμού ήταν ο Χριστόφορος.

Έτσι σήμερα Τρίτη (24/5) ο Χριστόφορος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@Star», όπου μίλησε εκτενώς για τη συμμετοχή του στο MasterChef 6 αλλά και την εμφάνιση της μητέρας του στο χθεσινό επεισόδιο που σχολιάστηκε πολύ θετικά και έγινε viral.

«Μία δύσκολη στιγμή ήταν όταν ξαναγύρισα. Ουσιαστικά τότε, την εβδομάδα που έλειπα, έγινε ένα ψιλομπάχαλο στο σπίτι. Εγώ όταν έφυγα, έφυγα πολύ χαρούμενος. Έλεγα ότι ήταν η πιο όμορφη μου στιγμή. Ήταν όλα τα παιδιά πάνω, είχα με όλους πολύ καλή σχέση και γυρνώντας, με πιάνανε από ‘δω, με πιάνανε από ‘κει… Εκεί κατάλαβα ότι άλλαξαν πολλά πράγματα. Ήταν δύσκολη η προσαρμογή, όμως με τον καιρό άρχισα κι εγώ να αλλάζω. Για εμένα, ο εγκλεισμός δεν ήταν εύκολος. Εγώ πήγα λίγο για πλάκα και ξαφνικά βρέθηκα στο παιχνίδι. Εγώ με όλους τα πήγαινα καλά», ανέφερε ο Χριστόφορος σχετικά με την πρώτη του αποχώρηση στην αρχή του διαγωνισμού και τις σχέσεις τα υπόλοιπα άτομα που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Επιπλέον, ο Χριστόφορος αναφερόμενος στην αποχώρησή του δήλωσε γεμάτος χαρά:

«Νιώθω και όμορφα και περίεργα. Δεν περίμενα ότι θα φτάσω κοντά στην πεντάδα. Πίστευα ότι θα φύγω τότε με τον Νίκο, τον Ιταλό και τελικά είχε εκείνος την αστοχία, οπότε έφυγε. Του είπα να φύγω και να μείνει, αλλά δεν ήθελε».

Μάλιστα συνέχισε αναφερόμενος στον διαγωνισμό λέγοντας:

«Έζησα πολλά στο παιχνίδι. Νευρίασα πολύ με τον Δημήτρη Ταϊρίδη με το καλαμπόκι. Ξέφυγα και δεν έπρεπε. Αυτό που ζούσαμε στο σπίτι ήταν σαν καραντίνα. Στο τέλος καταφέρνεις να γίνεις οικογένεια. Περνάς όλα τα συναισθήματα, νεύρα, γέλια, όλα. Είναι λογικό ότι θα ξεφύγεις. Απλά εμείς έχουμε και τις κάμερες και καταγράφουν. Εγώ όμως κρατάω τις καλές στιγμές, απ’ όλα τα παιδιά».

Όταν ο Χριστόφορος ρωτήθηκε για τον παίκτη του MasterChef 6 με τον οποίο επικοινώνησε μόλις βγήκε, αποκάλυψε ότι ο πρώτος που μίλησε ήταν ο Γρηγόρης, αλλά υπογράμμισε ότι σκοπεύει να μιλήσει με όλους.

Τέλος, αναφερόμενος στη μητέρα του που εμφανίστηκε στο πλαίσιο της δοκιμασίας στο Mystery Box, ο Χριστόφορος δήλωσε πως την θαυμάζει και είναι το πρότυπό του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Star Channel (@starchanneltv)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;