MasterChef 6: Η τελική πεντάδα επιστρέφει απόψε... στην πρώτη οντισιόν [Trailer]
MasterChef 6: Απόψε θα μάθουμε την τελική τετράδα του διαγωνισμού - Δείτε το trailer

Στο επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε χθες Δευτέρα 23 Μαΐου πέντε παίκτες και παίκτριες του φετινού διαγωνισμού διαγωνίστηκαν για να μπουν στην τελική πεντάδα, ενώ η Καλλιόπη που έχει κερδίσει το «χρυσό» εισιτήριο για την τελική τετράδα παρακολουθούσε τους συμπαίκτες και τη συμπαίκτριά της από τον εξώστη.

Ο παίκτης που τελικά αποχώρησε μία «ανάσα» πριν το τελικό top 5 ήταν ο Χριστόφορος και ως εκ τούτου η τελική πεντάδα είναι η εξής:

  • Καλλιόπη
  • Πάνος
  • Γιάννος
  • Ελπίδα
  • Νικήτας

Στο επεισόδιο του MasterChef 6 που θα προβληθεί σήμερα Τρίτη 24 Μαΐου δεν θα δούμε την καθιερωμένη ομαδική δοκιμασία που ακολουθεί μετά από αποχώρηση, αλλά ακόμη μία ζόρικη δοκιμασία αποχώρησης που θα κρίνει την τελική τετράδα. Η Καλλιόπη έχοντας εξασφαλίσει τη θέση της στο top 4 δεν θα διαγωνιστεί, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις παίκτες θα αγωνιστούν μαγειρικά για μία θέση στην επόμενη φάση του MasterChef 6.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Στο σημερινό επεισόδιο θα «ξυπνήσουν» οι μνήμες των παικτών από την πρώτη οντισιόν του για τον διαγωνισμό. Συγκεκριμένα, οι 4 παίκτες και η μία παίκτρια θα ανοίξουν το φάκελο που βρίσκεται μπροστά τους και θα δουν το πιάτο με το οποίο πέρασαν και μπήκαν στον διαγωνισμό.

Αυτή τη φορά όμως θα πρέπει οι παίκτες και οι παίκτριες να πάνε «ένα βήμα παραπέρα» το πιάτο τους και να φανούν αρκετά δημιουργικοί προκειμένου να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στο έπαθλο και την πολυπόθητη νίκη. Στο τέλος του trailer βλέπουμε πολύ θετικά -σχεδόν αποθεωτικά- σχόλια από τους κριτές για τα πιάτα των τεσσάρων παικτών, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να λάβουν μία τελική απόφαση. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι απόψε θα μάθουμε την τελική τετράδα του MasterChef 6!

Το επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα Τρίτη 24 Μαΐου στις 21:00 στο Star!

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;