Halsey: Η δισκογραφική της δεν της επιτρέπει να βγάλει νέο τραγούδι «εκτός αν γίνει viral στο TikTok»
Η Halsey εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για την απόφαση της δισκογραφικής εταιρείας της να μην την αφήσει να κυκλοφορήσει ένα τραγούδι επειδή δε θα γίνει viral στο TikTok.

Η Halsey, το απόγευμα της Κυριακής, μοιράστηκε ένα βιντεάκι στο TikTok με τους θαυμαστές της στο οποίο εκφράζει την απογοήτευσή της στη δισκογραφική εταιρεία στην οποία έχει συμβόλαιο. Στο εν λόγω βιντεάκι, η γνωστή τραγουδίστρια υποστηρίζει ότι την εμποδίζουν να κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι το οποίο της αρέσει πολύ για λόγους μάρκετινγκ.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο που ξεκινάει το βίντεο των 29 δευτερολέπτων στο TikTok:

«Βασικά, έχω ένα τραγούδι που μου αρέσει και θέλω να κυκλοφορήσω το συντομότερο δυνατό, αλλά η δισκογραφική μου δεν με αφήνει»

Το ακυκλοφόρητο κομμάτι ακούγεται να παίζει στο background η Halsey με συνοφρυωμένο πρόσωπο ακούγεται να λέει στο βίντεο:

«Είμαι σε αυτόν τον κλάδο οκτώ χρόνια και έχω πουλήσει πάνω από 165 εκατομμύρια δίσκους και η δισκογραφική μου εταιρεία λέει ότι δεν μπορώ να κυκλοφορήσω [το τραγούδι] εκτός αν μπορούν να δημιουργήσουν μια viral στιγμή στο TikTok»

@halseyI’m tired♬ original sound – Halsey

Το Variety προσπάθησε να μιλήσει με εκπροσώπους της Halsey και της δισκογραφικής της εταιρείας, Astralwerks/Capitol. Ωστόσο, δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ως απάντηση στο σχετικό αίτημα για σχολιασμό.

Όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες έχουν αρχίσει να κάνουν επιτυχίες χρησιμοποιώντας τον αλγόριθμο του TikTok, ενώ δεν είναι μυστικό ότι οι δισκογραφικές και οι ομάδες καλλιτεχνών άρχισαν να κατασκευάζουν viral στιγμές στην δημοφιλή πλατφόρμα για να αυξήσουν τον ντόρο γύρω από μια κυκλοφορία ή ένα καινούριο τραγούδι. Ένα πρόσφατο παράδειγμα, είναι όταν ο Kid Laroi και ο πρώην μάνατζέρ του Scooter Braun καρπώθηκαν τη δύναμη του TikTok ξεκινώντας μια ψεύτικη κόντρα για την προώθηση του τραγουδιού του νεαρού καλλιτέχνη «Thousand Miles».

Στο βίντεο της η Halsey καταλήγει:

«Τα πάντα είναι μάρκετινγκ και το κάνουν αυτό σε κάθε καλλιτέχνη αυτές τις μέρες. Θέλω απλώς να βγάλω μουσική, φίλε και μου αξίζουν καλύτερα. Είμαι κουρασμένη»

Η Halsey έχει υπογράψει με τη δισκογραφική εταιρεία Astralwerks από το 2014 και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ισχυρίζεται ότι δεν έχουν συμφωνήσει σε κάποια πράγματα. Πιο συγκεκριμένα, τον περασμένο Αύγουστο, η Halsey έβαλε στο στόχαστρο τη δισκογραφική της και τα μέσα ενημέρωσης σε μια συνέντευξη σχετικά με το τελευταίο της άλμπουμ «If I Can’t Have Love, I Want Power». Η τραγουδίστρια σχολίασε στη συνέντευξή της με τον Zane Lowe για μία εκπομπή της Apple Music, για τη δισκογραφική της και την αντίδρασή τους στην εγκυμοσύνη:

«Πρέπει να καλέσετε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των X, Y, Z και να πείτε: Γεια σου. Απλώς τηλεφωνώ για να σας ενημερώσω πως είμαι έγκυος. Δεν ήθελα να το μάθετε από το Instagram. Ήθελα να σου το πω προσωπικά. Ωστόσο, μπορώ να δουλέψω κανονικά, μην ανησυχείτε.

Η προσωπική μου επιλογή δεν πρόκειται να επηρεάσει την κερδοφορία ή την παραγωγικότητα μου ή τη γραμμή παραγωγή σας. Και επίσης, σε ποιον κόσμο θα έπρεπε να πάρεις τηλέφωνο για να μου πεις ότι κάνεις μωρό;

Αλλά πρέπει να σας τηλεφωνήσω γιατί επηρεάζει το προϊόν σας»

Με πληροφορίες από Variety

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;