Ολυμπιακός: Κοκκίνισε το Βελιγράδι για το final four της Euroleague 2022 (ΒΙΝΤΕΟ)
Ολυμπιακός: Πειραιά θα κάνουν το Βελιγράδι και ΣΕΦ το "Stark Arena" οι φίλαθλοι της ομάδας.

Έφτασε η μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό μπάσκετ, καθώς ο πρεσβευτής της Ελλάδος στο μπάσκετ τη φετινή σεζόν θα δώσει τη μεγάλη μονομαχία κόντρα στην Ανατολού Εφές για τον πρώτο ημιτελικό του final four της Euroleague 2022, με την ελπίδα να πάρει το “χρυσό” εισιτήριο της πρόκρισης, για να έχουμε ελληνική εκπροσώπηση στον μεγάλο τελικό.

Το τζάμπολ θα γίνει στις 19:00 ώρα Ελλάδος και 18:00 ώρα Σερβίας, όπου περισσότεροι από 10.000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα βρίσκονται στις εξέδρες του “Star Arena”, έχοντας τη συμπαράσταση των φιλάθλων του Ερυθρού Αστέρα, με τους οποίους συνδέονται με βαθιά φιλία πολλών ετών.

Ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης θα ξεκινήσει στις 22:00. Το μπασκετικό el classico αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, με την Ισπανία να έχει σίγουρα έναν σύλλογο της στον τελικό του final four και μένει να δούμε αν θα είναι από την πρωτεύουσα ή από τη Βαρκελώνη.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από το Novasports Prime.

Αρκετή φίλοι του Ολυμπιακού βρίσκονται από χθες στο Βελιγράδι, ενώ ο μεγάλος όγκος καταφθάνει σήμερα. Το Βελιγράδι κινείται σε ρυθμούς final four και θυμίζει Πειραιά στα καλύτερά του, καθώς πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκδρομές Ελλήνων φιλάθλων ιστορικά.

Με αρκετούς οπαδούς του Ολυμπιακού να προτιμούν να ξεκινήσουν το ταξίδι τους για την Σερβία τις πρωινές ώρες, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές χιλιομέτρων στα σύνορα Βόρειας Μακεδονίας – Σερβίας (η μετάβαση γίνεται μέσω της Βόρειας Μακεδονίας).

Στιγμιότυπο από τους φίλους του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι το 2019.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;