Φοιτητικές εκλογές 2022: Ομαλή η διεξαγωγή τους (Φωτογραφίες)
Ομαλά φαίνεται να διεξάγονται μέχρι στιγμής οι φοιτητικές εκλογές 2022 - Φωτογραφίες από το ΑΠΘ και τη Νομική Σχολή Αθηνών

Οι φοιτητικές εκλογές 2022 ξεκίνησαν από τις 07:00 το πρωί και φαίνεται να διενεργούνται ομαλά, καθώς δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα μέχρι στιγμής. Οι εκλογές που έχουν χαρακτηρίσει τη φοιτητική ζωή, επιστρέφουν φέτος μετά από τρία χρόνια αναβολών εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και θα αναδείξουν τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Φοιτητικών Συλλόγων.

Τελευταία φορά έγιναν στα πανεπιστήμια στις 11 Απριλίου του 2019.

Φέτος, οι εγγεγραμμένοι φοιτητές ανέρχονται σε 554.050. Οι φοιτητές μπορούν να ψηφίσουν στις φοιτητικές εκλογές 2022 με το πάσο και την ταυτότητά τους στις σχολές τους από τις 07:00 το πρωί έως και τις 19:00 το βράδυ. Να σημειώσουμε ότι οι ώρες αυτές δεν είναι απολύτως δεσμευτικές, καθώς ο κάθε σύλλογος ορίζει τις ώρες που βολεύουν.

Επιπλέον, σήμερα, Τετάρτη 18 Μαΐου, ενόψει των φοιτητικών εκλογών, δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα, ενώ σε μερικά ΑΕΙ δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα ούτε και στις 19 Μαΐου.

Εικόνες από τη Νομική Σχολή Αθηνών

 

Εικόνες από το ΑΠΘ

Τι πρέπει να έχεις μαζί σου

Για μπορέσει να ψηφίσει κάποιος φοιτητής ή φοιτήτρια στις Φοιτητικές Εκλογές 2022, πρέπει να έχει μαζί του και να επιδείξει στην εφορευτική επιτροπή:

  • αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης.
  • Απαγορεύεται να ψηφίσει φοιτητής με την επίδειξη ΠΑΣΟ ή φοιτητικής ταυτότητας μόνο. (Αυτό καθορίζεται από τον κάθε Φ.Σ. ξεχωριστά).
  • Φοιτητής χωρίς αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, επιτρέπεται να ψηφίσει με βεβαίωση από την γραμματεία του τμήματος, ύστερα από έλεγχο της καρτέλας του φοιτητή στις Γραμματείες.

Πού ψηφίζεις

Οι αίθουσες-εκλογικά κέντρα, όπου λαμβάνουν χώρα οι φοιτητικές εκλογές 2022, ανακοινώνονται από το Δ.Σ. του Φοιτητικού Συλλόγου δύο μέρες περίπου πριν την έναρξή τους.

Φοιτητικές εκλογές αποτελέσματα 2022 στο neolaia.gr

Συντονιστείτε σήμερα, Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 στο neolaia.gr για τις Φοιτητικές εκλογές αποτελέσματα 2022 και για ό,τι νεότερο προκύψει! Μπορείτε να μας στέλνετε μηνύματα, άρθρα, απόψεις σας, φωτογραφίες και βίντεο στο: info παπάκι neolaia.gr

Πηγή φωτογραφιών: Intime

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;