Φοιτητικές εκλογές 2022: Η ανάρτηση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, έκανε μία ανάρτηση στο Twitter για τις φοιτητικές εκλογές 2022.

Οι φοιτητικές εκλογές 2022 ξεκίνησαν από τις 07:00 το πρωί και φαίνεται να διενεργούνται ομαλά μέχρι ώρας. Οι εκλογές που έχουν χαρακτηρίσει τη φοιτητική ζωή, επιστρέφουν φέτος μετά από τρία χρόνια αναβολών εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και θα αναδείξουν τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Φοιτητικών Συλλόγων. Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, έκανε μία ανάρτηση στο Twitter για τις εκλογές αυτές.

Ο κ. Μαρινάκης έγραψε στην ανάρτησή του:

«Οφείλουμε πολλά στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Μάθαμε να παλεύουμε για τις ιδέες μας. Γνωρίσαμε φίλους. Πήραμε μαθήματα ζωής, ακόμα και από τα λάθη μας. Δίπλα και φέτος και πάντα σε αυτά τα παιδιά, που δεν φοβήθηκαν να δώσουν καμία μάχη, απέναντι στις δυνάμεις του χθες, σθεναρά ενάντια σε παραβατικούς και υποστηρικτές τους.

Από τον δικό τους αγώνα αντλούμε δύναμη και οι δικές τους νίκες αποτελούν την καλύτερη επιβεβαίωση ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο. Τον δρόμο των μεταρρυθμίσεων και των μεγάλων αλλαγών για όλους τους φοιτητές, για όλους τους νέους»

Φοιτητικές εκλογές αποτελέσματα 2022 στο neolaia.gr

Συντονιστείτε σήμερα, Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 στο neolaia.gr για τις Φοιτητικές εκλογές αποτελέσματα 2022 και για ό,τι νεότερο προκύψει! Μπορείτε να μας στέλνετε μηνύματα, άρθρα, απόψεις σας, φωτογραφίες και βίντεο στο: info@neolaia.gr

Πηγή cover photo: Intime

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;