Black Mirror: Ετοιμάζεται νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix
Το Variety αποκαλύπτει πως ετοιμάζεται 6η σεζόν του «Black Mirror» και δεν μπορούμε να περιμένουμε.

Μια νέα σεζόν του «Black Mirror» είναι στα σκαριά στο Netflix, όπως αποκαλύπτει ένα πρόσφατο δημοσίευμα του Variety. Η επιτυχημένη σειρά της streaming πλατφόρμας ετοιμάζεται να επιστρέψει μετά από περίπου τρία χρόνια.

Έχουν περάσει περίπου τρία χρόνια από την πρεμιέρα της πέμπτης σεζόν του δυστοπικού δράματος, ωστόσο πηγές αναφέρουν στο Variety ότι τώρα η συνέχεια της δημοφιλούς σειράς βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης, μαζί και η επιλογή των ηθοποιών που θα συμμετάσχουν.

Ενώ, δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα πληροφορίες σχετικά με τις νέες ιστορίες, το γνωστό περιοδικό αποκαλύπτει ότι η έκτη σεζόν θα έχει περισσότερα επεισόδιο από την πέμπτη, που αποτελείται από τρία μέρη και στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Άντριου Σκοτ, Άντονι Μακί, Τόφερ Γκρέις, Μάιλι Σάιρους.

Μια πηγή κοντά στην παραγωγή αναφέρει στον ιστότοπο ότι η νέα σεζόν είναι περισσότερο κινηματογραφική, με κάθε ενότητα να αντιμετωπίζεται ως ένα μεμονωμένο φιλμ.

Η νέα σεζόν του «Black Mirror» είναι η πρώτη χωρίς τον δημιουργό Τσάρλι Μπρούκερ και της συνεργάτιδάς του Άναμπελ Τζόονς μετά την αποχώρησή τους από την εταιρεία παραγωγής «House of Tomorrow».

Το «Black Mirror» αρχικά μεταδόθηκε στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4 για δύο σεζόν. Όμως, η παγκόσμια επιτυχία ήρθε όταν το Netflix με τον μεγάλο προϋπολογισμό και τα άρτια γυρισμένα επεισόδια όπως τα δημοφιλή «San Junipero» και «USS Callister», ενέταξε τη σειρά στα καλύτερα sci-fi προγράμματα που μάλιστα απέσπασε μια σειρά από σημαντικά βραβεία.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;