Eurovision 2022: Σε τι θέση βρίσκεται η Ελλάδα λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό
Σε τι θέση δίνουν τα στοιχήματα την Ελλάδα και την Αμάντα Γεωργιάδη λίγο πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2022;

Λίγες ώρες έχουν μείνει για τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2022. Απόψε το βράδυ, η Αμάντα Γεωργιάδη θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό ερμηνεύοντας το κομμάτι «Die Together» διεκδικώντας την καλύτερη δυνατή θέση. Τα στοιχήματα θέλουν τη νεαρή τραγουδίστρια να μπαίνει στην κορυφαία δεκάδα. Πόσο ψηλά θα φτάσει, όμως;

Ο πρώην πρόεδρος του OGAE, Αντώνης Καρατζίκος, το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA, «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για τα στοιχήματα και τη θέση της Ελλάδας αυτή τη στιγμή. Αυτή την ώρα η Ελλάδα και η Αμάντα Γεωργιάδη βρίσκονται στην 8η θέση των στοιχημάτων για την Eurovision 2022.

Το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση παραμένει στα στοιχήματα, η Ουκρανία και την ακολουθούν το Ηνωμένο Βασίλειο στη δεύτερη θέση και η Σουηδία στην τρίτη θέση. Την υπόλοιπη δεκάδα συμπληρώνουν η Ισπανία, η Ιταλία, η Σερβία, η Πολωνία, η Νορβηγία και η Ολλανδία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

Μένει να δούμε αν τα στοιχήματα και οι προγνώσεις για τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2022, θα πέσουν μέσα και σε ποια θέση θα βρεθεί για την Ελλάδα η Αμάντα Γεωργιάδη με το τραγούδι «Die Together».

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1 
 1