Lord of The Rings: Ετοιμάσου για ένα ακόμα ταξίδι στη Middle Earth με ένα νέο παιχνίδι από την EA
Η EA ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει νέο παιχνίδι στον κόσμο του «Lord of The Rings».

Φίλοι της Middle Earth και του κόσμου που δημιούργησε ο J. R. R. Tolkien ετοιμαστείτε να κάνετε ακόμα ένα ταξίδι στον κόσμο που τόσο αγαπάτε. Η EA ανακοίνωσε πως ετοιμάζει ένα νέο παιχνίδι «Lord of The Rings» για το κινητό σου. Το νέο παιχνίδι θα είναι ένα free-to-play collectible RPG με τίτλο «The Lord of the Rings: Heroes of Middle Earth».

Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες για το νέο βιντεοπαιχνίδι και δεν έχει κυκλοφορήσει καμία εικόνα ή κάποιο τρέιλερ. Η μόνη εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία είναι η ακόλουθη:

Η EA αναπτύσσει το νέο παιχνίδι στον κόσμο του «Lord of The Rings» σε συνεργασία με την Middle-earth Enterprises και όπως αναφέρει η εικόνα και θα είναι «πλήρως εμπνευσμένο από τη Μέση Γη όπως αυτή περιγράφεται στα έργα του J.R.R. Tolkien». Το ίδιο αναφέρει και η Chief Brand & Licensing Officer της Middle-earth Enterprises, Fredrica Drotos.

Το νέο βιντεοπαιχνίδι φαίνεται πως θα φέρει «εμβυθιστική αφήγηση, turn-based μάχες, συστήματα συλλογής και μία πολύ μεγάλη γκάμα χαρακτήρων» και θα βασίζεται τόσο στο «Lord of The Rings» όσο και στο «Hobbit». Από όσα αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας το gameplay θα περιέχει μάχες που θα σχετίζονται με διάφορες και πολλές γνωστές ιστορίες από τα έργα του Tolkien και θα υπάρχει social και competitive play.

Μένει να δούμε πότε θα κυκλοφορήσει το νέο παιχνίδι!

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;