Bill Gates: Θετικός στον κορωνοϊό
Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Bill Gates ανακοίνωσε πως διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Bill Gates με ανάρτησή του στο Twitter ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο 66χρονος δισεκατομμυριούχος έγραψε στην ανάρτησή του ότι έχει ήπια συμπτώματα και ακολουθεί τις οδηγίες των ειδικών, ενώ, θα μείνει σε απομόνωση μέχρι να είναι ξανά υγιής. Όπως έγραψε στην ανάρτησή του:

«Είμαι τυχερός που έχω εμβολιαστεί, έχω κάνει ενισχυτική δόση και έχω πρόσβαση σε τεστ και σπουδαία ιατρική φροντίδα».

Σε συνέχεια της ανάρτησής του, ο Bill Gates υπογράμμισε ότι το ίδρυμά του θα συνεχίσει να συνεργάζεται με εταίρους και:

«Να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι κανένας από εμάς δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει ξανά μια πανδημία»

Το Bill & Melinda Gates Foundation έχει δωρίσει εκατομμύρια για τη χρηματοδότηση τεστ και θεραπειών για τον κορωνοϊό, καθώς και για τη διανομή των εμβολίων. Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα εκδόθηκε το βιβλίο του συνιδρυτή της Microsoft, που έχει τον τίτλο «How to Prevent the Next Pandemic», στο οποίο εξηγεί πώς οι χώρες θα μπορούσαν με συντονισμένες προσπάθειες να αποτρέψουν πανδημίες.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του, ο Gates είχε υπογραμμίσει ότι η πανδημία απέχει πολύ από το τέλος της και προειδοποίησε ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια ακόμη πιο μεταδοτική και θανατηφόρα μετάλλαξη του κορωνοϊού. Όπως είχε δηλώσει στους Financial Times:

«Δεν έχουμε δει ούτε το χειρότερο. Αν και δεν θέλω να είμαι η φωνή της καταστροφής, ο κίνδυνος να εμφανιστεί μια πιο επιθετική μετάλλαξη είναι πολύ πάνω από το 5%.

Διατρέχουμε ακόμα τον κίνδυνο αυτή η πανδημία να δημιουργήσει μια παραλλαγή που θα ήταν ακόμη πιο μεταδοτική και ακόμη πιο θανατηφόρα»

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
FT
2 - 4
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
FT
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
ΤΕΛ
88 - 95
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;