Westworld: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της 4ης σεζόν - Πότε θα κάνει πρεμιέρα
Επιτέλους, κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για την 4η σεζόν του «Westworld»! - Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος της sci-fi σειράς;

Και εκεί που δεν το περιμέναμε, το HBO μας επιφύλασσε μία τεράστια έκπληξη. Το γνωστό συνδρομητικό κανάλι έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν του «Westworld».

Επιτέλους θα πούμε γιατί περιμένουμε τόσο καιρό!

Το HBO σχεδίασε ως έκπληξη την κυκλοφορία του τρέιλερ για να το ανακαλύψουν οι φανς και να μην το περιμένει κανείς. Το teaser εμφανίστηκε διαδικτυακά σε όλους το απόγευμα της Δευτέρας και αποκαλύπτει σκηνές από τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς επιστημονικής φαντασίας.

Το πρώτο τρέιλερ της 4ης σεζόν του  «Westworld» έχει τον τίτλο «Δεν μου φαίνεται να είναι κάτι». Σε αυτό ακούμε το τραγούδι «Perfect Day» του Lou Reed και παίρνουμε μια γεύση από τους χαρακτήρες που θα υποδυθούν οι Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Aaron Paul και Angela Sarafyan την επόμενη σεζόν. Το τραγούδι μπορεί να είναι και ειρωνικό για το μέλλον και τις δοκιμασίες που καλούνται να περάσουν τα ανδροϊδή (και όχι μόνο) στον νέο κύκλο της σειράς.

Το teaser δεν περιέχει καθόλου διάλογο, αντιθέτως εκτυλίσσεται ως μια σειρά μεθυστικών εικόνων επιστημονικής φαντασίας, που απεικονίζουν μια δυστοπική εκδοχή της Νέας Υόρκης. Βλέπουμε πράγματα να βγάζουν καπνό, ανθρώπους που κάνουν βόλτες στους δρόμους και… μύγες. Πολλές μύγες.

Το HBO περιγράφει την επερχόμενη σεζόν ως:

«Μια σκοτεινή οδύσσεια για τη μοίρα της αισθανόμενης ζωής στη γη»

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Επιπλέον, το teaser αποκαλύπτει την ημερομηνία πρεμιέρας της τέταρτης σεζόν. Το «Westworld» θα κάνει το ντεμπούτο του στο HBO και το HBO Max στις 26 Ιουνίου.

Η τελευταία σεζόν του «Westworld» είχε κάνει πρεμιέρα στο HBO πριν από περισσότερα από δύο χρόνια και είχε ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2020. Ελπίζουμε ότι για τη συνέχεια, δε θα χρειαστεί να περιμένουμε ακόμα δύο χρόνια!

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;