Πάτρα: Όσα αποκαλύπτουν τα SMS ανάμεσα σε Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη
Το φως της δημοσιότητας είδαν τα μηνύματα που αντάλλαξαν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης πριν και μετά τους θανάτους των τριών κοριτσιών.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα συνεχίζουν να σοκάρουν. Η εφημερίδα «Μπαμ» έδωσε στη δημοσιότητα γραπτές συνομιλίες μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, πριν και μετά τους θανάτους των τριών παιδιών τους.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τα μηνύματα του ζευγαριού, τα οποία πλέον αποτελούν στοιχείο της δικογραφίας, καθώς έχουν παραδοθεί στην ανακρίτρια, μετά την άρση απορρήτου των τηλεπικοινωνιών όσον αφορά στα κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν από την αστυνομία, κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκανε στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, την 1η Απριλίου 2022. Στις 6 Απριλίου, στις 14:09, η Ρούλα Πισπιρίγκου αφήνει να εννοηθεί ότι θα αυτοκτονήσει.

Τα μηνύματα αναγράφουν τα εξής:

Ρούλα: «Να μου προσέχεις το παιδί και να θυμάσαι ότι σε αγαπάω πολύ».
Μάνος: «Το παιδί πού είναι;… Αν κάνεις καμιά μ*** θα γίνει της π***. Τους παίρνω όλους τηλέφωνο και την αστυνομία τώρα… Θα γίνει της π***… Παίρνω τη μάνα σου… Το βράδυ θα πάω να πάρω το παιδί από το χωριό και μην τολμήσεις να μας ξαναενοχλήσεις, κάνε ότι γουστάρεις… Άμα έχεις ενοχές τράβα αυτοκτόνα…»!

Στη συνέχεια του μεταξύ τους διαλόγου αναφέρονται τα εξής:

Μάνος: «Για να αυτοκτονήσεις πάει να πει ότι δεν πας καλά γενικά δεν θα με ρίξει κανένας ευθύνες… Δεν έχω σκοπό να σε ξεφτιλίσω άλλο, γύρνα στο παιδί… Ότι έκανες, έκανες, ότι έκανα, έκανα… Γύρνα στο παιδί γιατί χρειάζεται τη μάνα του…». «Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μία απώλεια δηλαδή, σύνελθε».
Μάνος: «Ντροπή σου».
Ρούλα: «Με απειλείς για κάτι, να ξέρω να απευθυνθώ στην Αστυνομία γιατί έχω και ένα παιδί».
Μάνος: «Εγώ δεν ξέρω τι λες, απείλησα πουθενά;».
Ρούλα: «ΟΚ, πάω στην Αχαγιά στο τμήμα να δούμε αν απειλείς ή όχι».

Οι αποστολές μηνυμάτων συνεχίζονται μεταξύ τους μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστηρίζει ότι ο Μάνος Δασκαλάκης «την χτύπησε», ενώ εκείνος το αρνείται. Της ζητά, επίσης, να φέρει τον πατέρα της και «θα δει πώς θα τον πάνε μέσα…».

Όπως φαίνεται, οι αρχές έχουν στην κατοχή τους 810 μηνύματα (SMS/MMS) μεταξύ του ζεύγους, το χρονικό διάστημα πριν και μετά την πρώτη ανακοπή της 9χρονης Τζωρτζίνας στο «Καραμανδάνειο» και τη μεταφορά της στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο, δηλαδή από τις 5/4/2021 μέχρι και τις 15/4/2021.

Η ανακρίτρια έχει, επίσης, στη διάθεσή της 3.919 μηνύματα μέσω Viber που αντάλλαξαν μεταξύ τους η Πισπιρίγκου και ο Δασκαλάκης και αφορούν το διάστημα από τις 29 Ιανουαρίου 2019, δηλαδή πριν από τον θάνατο της Μαλένας, μέχρι και τις 6 Απριλίου 2021, λίγες ημέρες πριν από την ανακοπή της Τζωρτζίνας.

Η εφημερίδα «Μπαμ» φέρνει, επίσης, στο φως της δημοσιότητας μία ακόμη αναζήτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου, στο διαδίκτυο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα:

«Στις 8 Απριλίου στις 18:22 το απόγευμα, λίγες ώρες μετά την εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο «Καραμανδείο», η Ρούλα Πισπιρίγκου μπήκε σε γνωστή ιστοσελίδα φαρμακευτικών σκευασμάτων αναζητώντας διαζεπάμη, ενώ ακολούθησε ένα λεπτό αργότερα νέα αναζήτηση για τις ίδιες ουσίες και πάλι στον ίδιο ιστοτόπο.

Σημειώνεται ότι τρεις ημέρες μετά την αναζήτηση της συγκεκριμένης ουσίας, η Τζωρτζίνα υπέστη ανακοπή, κατά τη νοσηλεία της στις 11.4.2021. Η διαζεπάμη έχει κατασταλτικές, υπναγωγές και αγχολυτικές δράσεις, ανάλογα με τις δόσεις»

Η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου διάβασε στον αέρα τις αποκαλύψεις της εφημερίδας στην οποία προστίθενται τα εξής:

«Από την τοξικολογική εξέταση με ημερομηνία 14.4.2021, σε αίμα της Τζωρτζίνας που ελήφθη μετά την ανακοπή που υπέστη στις 11.4.2021, προκύπτει ότι διαπιστώθηκαν βενζοδιαζεπίνες σε συγκέντρωση 371 ng/ml»

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;