Υπόθεση Πάτρας: Καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας
H ουσία που χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα είναι καθαρή κεταμίνη φαρμακευτικής προέλευσης, χωρίς παραφαρμακευτικά ή παρασυστατικά στοιχεία.

Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, καθώς σύμφωνα με νέα αποκάλυψη του Star και της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα“, η κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας είναι «καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη».

Πιο αναλυτικά, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι η ουσία που χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα είναι καθαρή κεταμίνη φαρμακευτικής προέλευσης, χωρίς παραφαρμακευτικά ή παρασυστατικά στοιχεία.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα καθώς, σύμφωνα με τους ειδικούς, πλέον δεν πρόκειται για την κεταμίνη που υπάρχει σε σκόνη στη μαύρη αγορά και διαλύεται σε νερό, την οποία χρησιμοποιούν συχνά οι τοξικομανείς.

Συνεπώς, αν η Ρούλα Πισπιρίγκου όντως χορήγησε την κεταμίνη στην 9χρονη κόρη της, τότε την προμηθεύτηκε μέσα από τους χώρους του νοσοκομείου.

Αυτό το σενάριο εγείρε πολλά νέα ερωτήματα και θα πρέπει να αναζητηθεί πιθανός συνεργός, που πιθανόν να την προέρχεται ακόμα και μέσα από το νοσοκομειακό περιβάλλον.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;