Ιωάννα Παλιοσπύρου:
H Ιωάννα Παλιοσπύρου επανήλθε με μία νέα θαρραλέα δημοσίευση στο Instagram και συγκινεί ξανά με όσα εξομολογείται.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα, έχει γίνει τρανό παράδειγμα για όλους, μέσα από τον τρόπο που αντιμετωπίζει όλη αυτή τη δυσάρεστη περιπέτεια.

Πρόσφατα, στην εκπομπή “Πρωταγωνιστές” του Σταύρου Θεοδωράκη έβγαλε για πρώτη φορά τη μάσκα και έδειξε με περίσσιο θάρρος το “νέο της πρόσωπο” στο ευρύ κοινό.

Ο κόσμος που όλο αυτό το διάστημα έχει αγκαλιάσει την Ιωάννα, χειροκρότησε αυτή της την κίνηση, με την οποία παρέδωσε μαθήματα ζωής. Άλλωστε αυτό κάνει εδώ και έναν χρόνο.

Έπειτα, ακολούθησαν και άλλες δημοσιεύσεις χωρίς την μάσκα, με την ίδια να δηλώνει ότι δεν επιβιώνει απλώς, αλλά συνεχίζει να ζει τη ζωή της, να ονειρεύεται και να κάνει πλάνα.

Σήμερα (6/5), η Ιωάννα Παλιοσπύρου επανήλθε με μία νέα θαρραλέα δημοσίευση στο Instagram. Αυτό που είναι εξίσου συγκινητικό με τις φωτογραφίες της, είναι το πόσο αληθινή στέκεται για ακόμη μία φορά και μοιράζεται όλα τα συναισθήματά της με τον κόσμο.

Φορώντας το φωτεινό φόρεμα που επέλεξε στους “Πρωταγωνιστές” και έχοντας καστανά μαλλιά, τα οποία όπως είπε σκοπεύει να επαναφέρει στο ξανθό χρώμα, αποκαλύπτει ξανά τη σημερινή της εικόνα, αλλά κυρίως όσα έχει μέσα στην ψυχή της.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: H νέα της ανάρτηση

Σε αυτό το νέο ποστ, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έγραψε: “Παρόλη την αγωνία που ένιωθα, ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα.
Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά και αποδοχή. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, αλλά για εμένα ήταν ένα σημαντικό βήμα και με γεμίζει με τόση δύναμη που ξέρω πως είστε δίπλα μου και με στηρίζετε κάθε φορά. Αυτό είναι ευλογία!”

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paliospirou Joanna (@paliospirou.joanna)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;