Ρεάλ Μαδρίτης: Εμπρός πίσω! Έτρεχαν ξανά μέσα στο γήπεδο μετά την ισοφάριση (ΒΙΝΤΕΟ)
Ρεάλ Μαδρίτης: Το απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων στην ισπανική πρωτεύουσα.

Από το ναδίρ στο ζενίθ κι από την κόλαση στον παράδεισο. Από την έξοδο, ξανά μέσα στο γήπεδο. Από την ψυχρολουσία και την απογοήτευση στην ανατροπή και τους πανηγυρισμούς. Αυτά κι άλλα πολλά μπορούν να γραφθούν για αυτό που έζησαν στη Μαδρίτη παίκτες και φίλαθλοι της Ρεάλ.

Οι Μαδριλένοι φιλοξενούσαν τη Μάντσεστερ Σίτι στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League της φετινής σεζόν. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είχε κερδίσει το πρώτο ματς με 4-3 και προηγήθηκε στο Μπερναμπέου με τον Μαχρέζ στο 73′. Αυτό ήταν σαν “ταφόπλακα” για τα όνειρα πρόκρισης των Ισπανών, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και ένας αγώνας λήγει μόνο με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ειδικά όταν έχεις στην ομάδα σου τον πιο φορμαρισμένο “killer”, Καρίμ Μπενζεμά, ξέρεις ότι μπορείς να γυρίσεις κάθε ματς. Ακόμα και το χθεσινό.

Βέβαια, το ματς στην παράταση το πήγε με 2 γκολ σε 1 λεπτό ο Ροντρίγκο Γκόες. Στο 90′ και στο 91′. Στην παράταση μίλησε το βαρύ πυροβολικό της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι, καθώς στο 95′ ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι.

Οι φίλαθλοι των “Μερένγκες” αποχώρησαν από το γήπεδο απογοητευμένοι για τον επικείμενο αποκλεισμό. Λογάριαζαν χωρίς τους “ξενοδόχους”, Ροντρίγκο Γκόες και Καρίμ Μπενζεμά. Ένα βίντεο, μάλιστα, κατέγραψε ένα απίστευτο σκηνικό. Φίλαθλοι που είχαν αποχωρήσει και βρίσκονταν εκτός του γηπέδου, μόλις άκουσαν τους πανηγυρισμούς έσπευσαν σε άτακτη επιστροφή και μπήκαν ξανά στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την πρόκριση και θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ στον φετινό τελικό του Champions League στις 28 Μαΐου, στο Παρίσι και το Σταντ Ντε Φρανς.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;