Αργύρης Αγγέλου:
Αργύρης Αγγέλου: «Κάποια στιγμή, χωρίς να το καταλάβω, χάθηκε η μπάλα. Έφτασα 54 κιλά και μια μέρα στο θέατρο, έτσι απλά, έπεσα κάτω».

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Κυψέλη» βρέθηκε ο Αργύρης Αγγέλου την Τετάρτη (5/5). Ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του, κατά την οποία ο ίδιος δεν πρόσεχε τον εαυτό του, με αποτέλεσμα να αποκτήσει προβλήματα υγείας.

Ο ίδιος, όπως τόνισε, έφτασε σημείο να αισθάνεται συνεχώς αδυναμία, με αποκορύφωμα να λιποθυμήσει μπροστά στην πόρτα του Γιώργου Καπουτζίδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αργύρης Αγγέλου εξομολογήθηκε: «Αναγκάστηκα κάποια στιγμή να με φροντίσω, δεν το έκανα συνειδητά. Αφού μάλλον δεν το αντιλήφθηκα μόνος μου, ήρθαν τα πράγματα έτσι που μου έδωσαν να καταλάβω ότι πρέπει να με φροντίσω. Πρέπει να ήταν το 2011 και σήμερα μοιάζει σαν μια γλυκιά ανάμνηση κάπου στο παρελθόν».

«Δούλευα πάρα πολύ, το φαγητό τότε δεν το είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση γιατί δεν προλάβαινα. Όλα αυτά μαζί συν την πίεση και το άγχος, ο οργανισμός ήρθε κάποια στιγμή και έπαθε υπερκόπωση. Κάποια στιγμή, χωρίς να το καταλάβω, χάθηκε η μπάλα. Έφτασα 54 κιλά και μια μέρα στο θέατρο, έτσι απλά, έπεσα κάτω», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Και κατέληξε: «Είχα 40 πυρετό, αδυναμία και σχεδόν δεν μπορούσα να περπατήσω. Δεν θυμάμαι πώς με φώτισε ο Θεός… Με πήρε ο Γιώργος Καπουτζίδης τηλέφωνο και μου είπε να περάσω από το σπίτι του, γιατί είχε πέσει σύρμα πως κάτι δεν πάει καλά. Ούτε θυμάμαι πως οδήγησα να πάω και με το που ανοίγει την πόρτα πέφτω κάτω. Μου είπε “εγώ δεν σε αφήνω έτσι”. Τα μαζέψαμε και πήγα στην οικογένειά μου. Έζησα με την οικογένειά μου για οκτώ μήνες και ανάρρωσα».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;