Γιάννης Αϊβάζης για Φιλιππίδη: «Είναι στενάχωρο για τις οικογένειες και για τα θύματα»
Ο Γιάννης Αϊβάζης για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και του Κώστα Κωστόπουλου.

Ο Γιάννης Αϊβάζης βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 5 Μαΐου στο «Πρωινό», όπου μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη που κατηγορείται για βιασμό και προσφάτως ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσής του με τον ίδιο να παραμένει προφυλακισμένος.

Ο Γιάννης Αϊβάζης μιλώντας για τον Πέτρο Φιλιππίδη τοποθετήθηκε ως εξής:

«Είναι στενάχωρη αυτή η κατάσταση, και από την πλευρά των θυμάτων πάρα πολύ. Δεν έχω παρακολουθήσει την εξέλιξη της δίκης. Δεν ξέρω τι είναι αλήθεια ή ψέματα, δεν ξέρω τι βγαίνει και δεν βγαίνει προς τα έξω, όμως περιμένω με αγωνία να δω τελικά τι έχει συμβεί και τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Εγώ με τον Πέτρο έχουμε περάσει μια ολόκληρη σεζόν στο 50-50 μαζί. Μένουμε και δίπλα δίπλα στον ίδιο δρόμο. Είναι στενάχωρο για τις οικογένειες και για τα θύματα. Δεν την βλέπω την Ελπίδα. Παλαιότερα, ναι».

«Θα ήθελα να λάμψει η αλήθεια, πολύ ξεκάθαρα», τόνισε ο Γιάννης Αϊβάζης μιλώντας επί του θέματος.


Παράλληλα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον Κώστα Κωστόπουλο, τον σκηνοθέτη του «Σασμού» που παραιτήθηκε από τη σειρά μετά την καταγγελία της Έλενας Αθανασοπούλου για βιασμό.

«Ο Κώστας Κωστόπουλος είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Τουλάχιστον όπως τον έχω γνωρίσει εγώ. Πολύ καλή συνεργασία. Δεν ξέρω τι θες να σού απαντήσω. Όσον αφορά στις διαπροσωπικές μας σχέσεις – χωρίς να θέλω να κάνω τον συνήγορο- μία χαρά συνεργασία είχαμε, εξαιρετικός άνθρωπος. Στα προσωπικά του, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει», είπε αρχικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Όταν υπάρχει μία καταγγελία, ο καθένας θα έπραττε έτσι. Είχα δει και τις αναρτήσεις της κοπέλας. Χθες διάβασα και την ανάρτηση του Κώστα. Όταν υπάρχει μία καταγγελία, πρέπει να την ψάχνεις την καταγγελία. Δε μπορείς να ξέρεις τι κάνει ο καθένας στις προσωπικές του σχέσεις, χωρίς να κατηγορούμε κανέναν. Θεωρώ, ότι εφόσον υπάρχει καταγγελία σε εισαγγελέα και από την άλλη πλευρά ο Κώστας έχει τις δικές του καταγγελίες υποθέτω, νομίζω δεν είναι δουλειά μας αλλά των αρμόδιων Αρχών να βρουν την αλήθεια. Σαφώς, και παραιτείσαι πάντως μετά από τέτοια καταγγελία. Είναι υπέρ του».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;