Γιώργος Σαμπάνης: «Είχα εμμονική θαυμάστρια»
Όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Σαμπάνης σε συνέντευξή του στο «Mega Καλημέρα».

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης μίλησε σήμερα Πέμπτη (5/5) στο «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην ζωή του, τις επιτυχίες που αρχικά προορίζονταν για άλλους καλλιτέχνες, ενώ αποκάλυψε πως είχε και μία εμμονική θαυμάστρια.

Αναφερόμενος στο πρώτο του τραγούδι, καθώς και το άτομο που το ερμήνευσε ο Γιώργος Σαμπάνης είπε:

«Ο δάσκαλος μου έλεγε στην μητέρα μου να μαθαίνει αυτά που μαθαίνουμε και να μην παίζει τα δικά του. Το “Δύσκολα φεγγάρια” του Μαζωνάκη το έγραψα περίπου στα 15 μου. Έχω γράψει πολλά τραγούδια για κοπέλα που ερωτεύτηκα άλλα δεν θα σου πω ποιά».

Μάλιστα, μιλώντας για την αρχή της καριέρας του, είπε:

«Όταν πήγα σε τραγουδιστές στην αρχή δεν ξέρω καν αν άκουσαν τα τραγούδια μου. Δεν μού απάντησαν ποτέ. Το πρώτο μου τραγούδι το είπε η Έλενα Παπαρίζου και σκαρφάλωσε στο νούμερο 1 των τσαρτς. Το «Για κάποιο λόγο» που είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν για άλλο καλλιτέχνη. Υπήρχαν και άλλα όμως, αρκετά».


Επιπλέον, ο Γιώργος Σαμπάνης αναφέρθηκε και στις άβολες στιγμές στην πίστα και την προσωπική του ζωή.

«Έχω φάει κάνα δυο φορές τούμπα στην πίστα, είχε πολύ πλάκα. Είχα εμμονική θαυμάστρια, έρχονται και κάποια ελάχιστα πράγματα που είναι κακά. Έχω επιλέξει να κρατάω την προσωπική μου ζωή για μένα. Για μία αγάπη έχω κάνει πολλά υπερβολικά, το πιο ακραίο είναι να αφιερωθώ», αναφέρθηκε ο τραγουδιστής ενώ πρόσθεσε ότι το νέο του τραγούδι είναι το «Άσε με να σε προσέχω».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;