Πέθανε το κοριτσάκι που έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή GIF
Σε ηλικία 16 ετών άφησε την τελευταία της πνοή η Kailia, που συνέδεσε το πρόσωπο της με ένα δημοφιλές GIF.

Μια δυσάρεστη είδηση βύθισε στο πένθος τος Λας Βέγκας. Η μικρή Kailia που έγινε γνωστή από την εμφάνισή της στο ριάλιτι «Toddlers & Tiaras» και το πρόσωπό της συνδέθηκε με ένα από τα δημοφιλέστερα GIF στα κοινωνικά δίκτυα παγκοσμίως, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 16 έτων.

Όπως ενημέρωσε η μητέρα της, Marcy Posey Gatterman, σε ανάρτησή της στο Facebook, η έφηβη κοπέλα απεβίωσε τη Δευτέρα, χωρίς να γίνουν γνωστά ακόμα τα αίτια του θανάτου της.

«Δεν έχω λόγια ή σκέψεις. Ένα όμορφο κοριτσάκι έφυγε», ανέφερε η Gatterman στην ανάρτησή της. «Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας καθώς θρηνούμε την απώλεια της Kailia. Το μωρό μου για πάντα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του BNO News, η Kailia ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στο Λας Βέγκας, όπου ζει η οικογένειά της, αν και η πληροφορία δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί ακόμη.

Όσον αφορά την αναγνωρισιμότητά της, αυτή ήρθε το 2012 όταν το κορίτσι ήταν 5 ετών και εμφανίσθηκε στην εκπομπή ή του TLC «Toddlers & Tiaras». Μια σκηνή από ένα από τα επεισόδια – στην οποία χαμογελάει – έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή GIF στο διαδίκτυο.

Αναφορικά με το «Toddlers & Tiaras», υπήρξε μια αμφιλεγόμενη τηλεοπτική εκπομπή που παρακολουθούσε τον κόσμο των παιδικών καλλιστείων.

Πιο πρόσφατα, η Kailia έλαβε μέρος στα καλλιστεία «Miss Teen USA» στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, όπου τερμάτισε ως δεύτερη επιλαχούσα.

Διάβασε επίσης:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;