Met Gala 2022: Η λάμψη και η πρόταση γάμου στο φετινό κόκκινο χαλί
Λάμψη, υψηλή ραπτική, ξεχωριστές εμφανίσεις και μία πρόταση γάμου στο Met Gala 2022!

Διασημότητες, λάμψη, υψηλή ραπτική και μία πρόταση γάμου, είχε το φετινό κόκκινο χαλί του Met Gala 2022, που επέστρεψε φέτος στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης στο Μανχάταν.

Μοντέλα, ηθοποιοί, παρουσιαστές, προσωπικότητες και, ανάμεσά τους, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ο Έλον Μασκ, έδωσαν το «παρών» στο μεγαλύτερο φιλανθρωπικό πάρτι της μόδας με θέμα «Στην Αμερική: Μια ανθολογία Μόδας». Παρουσιαστές ήταν η ηθοποιός Blake Lively με το εξίσου χολιγουντιανό έτερον ήμισύ της, Ryan Reynolds, και τους συναδέλφους τους Regina King και Lin-Manuel Miranda.

 

Ο σχεδιαστής Τομ Φορντ, ο επιχειρηματίας Άνταμ Μοσερί και, φυσικά, η αρχισυντάκτρια της Vogue Άννα Γουίντουρ ανέλαβαν τον ρόλο των επίτιμων παρουσιαστών, όπως συνέβη και τον Σεπτέμβριο στα εγκαίνια του πρώτου μέρους της έκθεσης In America: An Anthology of Fashion του Costume Institute.

 

Η εκδήλωση φιλοξενεί περίπου 600 «VIP» καλεσμένους, αν αναλογιστεί κανείς πως τα εισιτήρια, σύμφωνα με τη βρετανική Vogue, κοστίζουν γύρω στα 30.000 δολάρια. Για ένα τραπέζι, το αντίτιμο σκαρφαλώνει στα 275.000 δολάρια.

Το πρώτο μέρος με τίτλο «In America: A Lexicon of Fashion», που εγκαινιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2021 λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού φιλοξενείται ακόμα στο Κέντρο Κοστουμιού Άννα Γουίντουρ.

Το δεύτερο μέρος της έκθεσης «Anthology of Fashion» θα ανοίξει για το κοινό στις 7 Μαΐου και θα περιλαμβάνει εγκαταστάσεις που εκτείνονται μέχρι την Αμερικανική Πτέρυγα. Η έκθεση έχει ως στόχο να εξερευνήσει τα θεμέλια της αμερικανικής μόδας, συμπεριλαμβανομένων μεμονωμένων σχεδιαστών που εργάστηκαν στις ΗΠΑ από τον 19ο αιώνα έως τα μέσα του τέλους του 20ού αιώνα.

 

Το Met Gala 2022, το οποίο διοργανώνεται από την Αν Γουίντορ από το 1995, συγκεντρώνει χρήματα για το Ινστιτούτο Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης, και παραδοσιακά σηματοδοτεί τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης μόδας. Όσο περνούν τα χρόνια, η εκδήλωση συγκεντρώνει μεγαλύτερα ποσά.

Από το 2015 και μετά, οι προσκεκλημένοι του Met Gala απαγορεύεται να δημοσιεύσουν οτιδήποτε το αφορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οτιδήποτε συμβαίνει εντός του πάρτι παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, κάθε χρόνο, δεν είναι λίγα εκείνα τα δημοσιεύματα διεθνών μέσων, όπως των NYTimes και του Bustle, που αποκαλύπτουν λεπτομέρειες από το πάρτι του Met Gala.

 

Οι καλεσμένοι περιηγούνται στην έκθεση, απολαμβάνουν το κοκτέιλ τους και στη συνέχεια γευματίζουν. Λεπτομέρειες σχετικά με το Met Gala αποκάλυψε το ντοκιμαντέρ «The First Monday in May», αν και παρουσίασε τόσα ώστε να μην καταπατώνται οι κανόνες της Γουίντουρ.

Διαβάστε ακόμη:

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;